Campusul UNTOLD pune la bataie primele 1.000 locuri de cazare pentru festivalieri

Scris de 

Primele 1.000 de locuri de cazare în campus sunt disponibile în complexul studențesc din Hașdeu, urmând ca în perioada următoare să se facă acces și în alte campusuri studențești din oraș.

Untold Festival este cu siguranță destinația cea mai fierbinte din timpul verii din România. Unitățile  de  cazare  de  pe  raza  municipiului  Cluj-Napoca  sunt  epuizate  pe  perioada festivalului,  iar  organizatorii  Untold  vin  în  întâmpinarea  cererii  mari  și  pun  la  dispoziția festivalierilor posibilităti de cazare în Campusul Untold, pe lângă cele 25.000 de locuri din Campingul Oficial din Livada Palocsay.

 

Venim în spijinul festivalierilor cu locuri de cazare în Camping și Campusul Untold. Cei care doresc un confort sporit pot opta pentru cazări în campusurile studențești. Pentru început, primele  1.000  locuri  pregătite  pentru  vânzare  sunt  în  căminele  din  Hașdeu,  mai  exact căminele 2, 3 și 5, urmând ca în viitorul apropiat să anunțăm locuri disponibile pentru cazare în  perioada  festivalului  și  în  alte  campusuri  studențesti.” spune  Bogdan  Buta,  Director General UNTOLD Festival.

 

Prețul unui pat este de 60 de lei (+ 9% TVA), iar achiziția acestuia poate fi făcută doar  pe întreaga perioadă a  festivalului,  în baza codului  de pe abonamentul  sau biletul de festival. Procesul de achiziție e foarte simplu, în doi pași, accesând https://untoldfestival.com/ro/campus-ro/.

 

Pe lângă locurile din Campus, reamintim publicului de posibilitatea de cazare în campingul oficial UNTOLD, ce va putea să găzduiască 25.000 de persoane în cele 4 zile de festival. Situată în cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca, zona de camping va avea o suprafață totală de 95.000 de metri pătrați, fiind disponibilă atât pentru amplasare de corturi, cât și pentru rulote. Biletul de acces în camping, valabil pentru cele 4 zile de festival este de 49 de lei + taxe în rețeaua Eventim.ro atât pentru cazare în cort, cât și pentru rulotă. Transportul între zona de camping și centrul orașului va fi deservit de linii speciale dedicate festivalierilor, iar timpul de deplasare între zone va fi de maximum 20 de minute.

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

1 comentariu

  • Catalin Stanescu
    Link la comentariu Catalin Stanescu Marți, 26 Mai 2015 17:34

    S-a facut mare tam tam ca deja s-au epuizat locurile de cazare la hotel pentru Untold. Iaca, mai prindeti cazare la hoteluri in Cluj daca va grabiti, mai au locuri urmatoarele hoteluri: tinyurl.com/ultimele-locuri-cazare-untold

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.