Salarii pentru studenți la marile companii

Scris de 

Vești bune pentru studenții pasionați de informatică și dornici de noi aventuri pe meleaguri străine. Marile companii precum Google, IBM, Microsoft sau Deloitte vin cu oferte salariale foarte tentante pentru studenti. Sumele pe care sunt dispuse marile companii sa le ofere sunt cuprinse intre 4.000 si 7.000 de euro.

Desi suntem abia in luna februarie, iar gandul sa-ti cauti un job pentru perioada estivala il amani de la o zi la alta, trebuie sa stii ca marile companii au inceput deja recrutarile pentru joburile de vara. Daca nu stii unde sa aplici, portalul de joburi Glassdoor a intocmit recent un top al celor mai apreciate 20 de companii de catre studentii participanti la diverse internshipuri. Printre firmele preferate ale studentilor se numara Google, Microsoft, IBM, Deloitte, PriceWaterhouseCoopers (PwC), JP Morgan, Procter & Gamble. Ofertele salariale intr-o astfel de firma sunt pe masura.   Angajatorii francezi cauta studenti si profesionisti romani.

Grila de salarizare se incadreaza intre sumele de 4.000 de euro si 7.000 de euro. Candidatii trebuie sa stie insa ca, pentru a obtine un job la una dintre aceste companii, trebuie sa fie foarte bine pregatiti in domeniul pentru care aplica.

Unii dintre angajatori isi testeaza candidatii prin intrebari-capcana precum "Cine este eroul tau si de ce?”, "Cate mese au fost servite pe durata Jocurilor Olimpice?” sau "Cate autoturisme sunt cumparate, in medie, in fiecare an in SUA?".

Tu ce părere ai? Te-ar tenta un astfel de job?

 

Sursa: studentie.ro

Sursa foto: business.time.com

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.