Lucrarea de licenta: scrisa de tine sau de altii?

Scris de 

Timpul trece și momentul predării lucrării de licență sau de disertație se apropie cu mare rapiditate, iar tu mai ai de muncit destul de mult până la finalizarea ei. Ei bine, Internetul a găsit o soluție și la această problemă a studenților. Chiar dacă nu este o metodă foarte ,,ortodoxă”, ea este din ce în ce mai folosită de către studenții noștri. În ultimii ani, cei aflați în an terminal care nu se descurcă să conceapă singuri o lucrare de diplomă apelează la ajutorul colegilor din generațiile mai mari, iar cum nimic nu este pe gratis, afacerea iese bine de ambele părți.

Internetul este plin de anunțuri în care sunt prezentate ofertele comercianților de lucrări de licență, disertații sau chiar teze de doctorat. Oferta variază în funcție de necesitatea și buzunarul fiecăruia. Există două variante pe care studentul presat de timp poate să le încerce. Fie cumpără o lucrare de licență gata scrisă de pe tot soiul de magazine virtuale care se ocupă cu asta, fie apelează la site-uri ale căror consultanți îi vor redacta această lucrare de licență.

 

Lucrările gata făcute

Acestea sunt cele mai ieftine, costă  între 100 și 400 de lei și pot fi cumpărate fie de pe site-urile care dețin portofolii de sute, poate chiar mii de astfel de lucrări, fie direct de la autorii de drept ai acestora.

De multe ori, o astfel de lucrare trebuie modificată sau adaptată. Acesta ar fi un prim dezavantaj, căci există și riscul ca ea să fie plagiata, să existe deja pe Internet, fiind ușor de detectat de motoarele de căutare și de soft-urile anti-plagiat.

Mai nou, universitățile din țară noastră au posibilitatea de a verifica originalitatea unei lucrări cu ajutorul unor programe informatice care, asemenea unor motoare de căutare, verifică dacă există paragrafe sau fraze preluate integral din alte surse, fără a fi citate. În cazul în care este prins cu o lucrare plagiată, studentul riscă să piardă dreptul de a mai susține licența timp de trei ani.

 

Lucrările realizate la comandă

Răspândirea soft-urilor anti-plagiat în universități a declanșat apariția unui nou fenomen. Studenții care nu vor sau nu pot să-și facă singuri lucrarea pot plăti pe cineva să o facă în locul lor. Studentul îi poate impune o bibliografie celui pe care îl plătește, iar persoana respectivă merge în locul său la bibliotecă și concepe teza de diplomă.

Cei care execută lucrări de diplomă la comandă garantează ca lucrările nu vor fi plagiate, aceasta este munca lor, să citească și să scrie pentru cei care nu se descurcă singuri.

 

Plata se face in rate. Banii și capitolul

Tranșele de bani trebuie livrate într-un cont, imediat după predarea fiecărui capitol. Există site-uri care cer clienților să livreze banii prima dată, urmând ca ulterior să le fie scrisă prima parte a lucrării. Totul depinde de politica site-ului pe care o alegeți.

 

În ideea în care timpul de predare al lucrărilor se apropie cu pași destul de grăbiți, echipa Campuscluj.ro îți recomandă câteva site-uri care se ocupă cu scrierea lucrărilor de absolvire. Însă nu uita, alege să faci asta doar dacă timpul chiar nu este de partea ta și fă verificări acestei lucrări înainte de predare sau vei avea ghinionul ca aceasta să fie plagiată sau scrisă necorespunzător.

  1. LucrareLaComandă.ro
  2. Lucrarilacomanda.ro
  3. Lucrari.org
  4. Lucrarilicenta10.blogspot.ro
  5. Licente.info
  6. Lucrare-licenta-la-comanda.com
  7. Lucraridelicentalacomanda.eu

 

Sursa foto: copycenter.alfasoft.ro

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.