Reflectii dupa Dansul din Rai

Scris de  Mar 13, 2014

Am rămas cu tone de vise și cu un zâmbet tâmp după spectacolul Lord of the Dance din martie. Nici nu aș ști cu ce să încep. Am simțit de-a dreptul că plutesc și eu alături de ei pe scenă și că pot simți tot ceea ce ei au transmis. Am simțit că pot și eu și mi-am pus multă energie în bagaj la final. Tot ceea ce ei au dăruit acolo pe scenă am primit eu, flămândă de pașii aceia grăbiți. Nu mă surprinde că în ultimii 11 ani și-au păstrat poziția de lidera în clasamentul mondial. 

Se știe, de asemenea că Lord of the Dance deține recordul mondial pentru cei mai mulți pași de step pe secundă… 35, însă adevăratul record pe care acești dansatori excepționali l-au realizat se află în inima fiecărui spectator care a avut șansa de a-i urmări live.

2014-03-12 20.36.12

Cele două ore au fost ca două firimituri de Rai, presărate peste o poveste condusă de un jockeraș simpatic. Binele și Răul s-au luptat, ca-n orice basm, însă osmoza din final a fost punctul culminant. Un spectacol de culori, de costume și de vise s-au întrepătruns perfect într-o uniune ce și-a găsit apogeul în povestea în care ne-am regăsit cu toții.

2014-03-12 20.39.50

O înțelegere fără de cursur între muzică, dans și lumini, amestecate toate cu un sincron magistral. Sublimul spectacolului s-a regăsit în pasiunea cu care fiecare dintre dansatori își dăruia inima pe scenă, printr-un melanj de pași ce păreau doar unul. Cu palmele înflăcărate de aplauzele bine-meritate, spectatorii și-au simțit sufletele privilegiate după ce au lăsat muzica să le răvășească fiecare colțișor. 

 

Dragii mei, merită să facem economii o viață pentru bucățica aceast de fericire pe care cei de la Lord of the Dance ne-au oferit-o în graba lor dintre turnee.

 

Ultima modificare Joi, 13 Martie 2014 18:04
Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.