Stand up Comedy cu Neuronu, Radu Pietreanu si Cristi Priza @ FISC Summer Edition

Scris de  Iul 26, 2014

Festivalul International de Stand up Comedy vă invită pe frumoasa terasa La palat (curtea Muzeului de Arta Cluj) pentru o serie de spectacole de stand up comedy ce ne va aduce zambete pe buze toată vara.

 

Pentru cel de-al doilea show din această serie de vară va urca pe scenă, duminică, 3 august, de la ora 19:00, alături de Tibi Neuronu și Cristi Priza, o legendă a umorului românesc, Radu Pietreanu de la Vacanța Mare.

Tibi Neuronu s-a născut în Moldova, a crescut în București și in Timișoara și s-a apucat de stand up comedy în urmă cu 9 ani. Este unul din pionierii acestui gen de umor, în România. A avut și are proiecte online precum: România beată și PODCAST cu Tibi Neuronu. Neuronu.ro, unul dintre cele mai accesate bloguri de divertisment de la noi, este administrat tot de el. Are la activ peste 2.000 de spectacole in toata tara. Tibi Neuronu se numara printre tinerii care au simtit ca romanii au simtul umorului dezvoltat si exploateaza acest lucru la maximum.

 

Cristi Priză este un nume din ce in ce mai prezent in toata tara, nerabdator sa reintalneasca publicul clujean. 

 

E cunoscut în toată ţara, iar rolul pe care l-a interpretat ani la rând în serialul „Vacanţa Mare” încă îl urmăreşte, întrucât oamenii îl strigă şi-acum pe stradă Costel. Inconfundabilul Radu Pietreanu nu a pierdut vremea după ce a încheiat capitolul „Vacanţa Mare” ci a continuat spectacolelel în diferite formule, iar acum vine la acest show cu momente de stand-up comedy si parodii muzicale. 

 

Pretul unui bilet este 20 de lei.

Bilete se pun în vânzare luni, 28.08.2014, La Palat

Rezervari si informatii: 0733 336 555

https://www.facebook.com/events/1445923765677662

 

Atenție: Locurile la masă sunt în limita a 200, iar o masă se rezervă pentru minim 4 persoane. Pentru posesorii de bilete, fără rezervare la masă, vor exista scaune.

 

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.