Se cauta stagiari de vara la Intel Romania

Scris de 

Noutățile pentru studenții pasionați de IT nu întârzie să apară. Mai mult decît atât, aceste noutăți se transformă în oportunități pentru cei care încă nu au programul stabilit în această vară. Intel România anunţă deschiderea a nouă poziţii de stagiar pe perioada verii, pentru studenţii pasionaţi de tehnologiile software şi hardware. Stagiile se adresează studenţilor din primii trei ani de studiu care vor să descopere ce înseamnă să lucrezi într-o companie care investeşte continuu în dezvoltarea de noi tehnologii.

 

Studenţii care doresc să aplice pentru unul din cele 9 stagii îşi pot trimite CV-ul accesând site-ul Stagii pe bune până pe data de 13 mai. După perioada de înscriere, studenţii vor participa la o sesiune de interviuri. Stagiul de practică se va derula în perioada 10 iunie – 10 septembrie şi, pe lângă lucrul efectiv la proiecte alături de specialişti de vârf din cadrul Intel, studenţii vor participa la o serie de cursuri, ateliere de lucru şi activităţi de team-building, se arată în comunicatul remis „Adevărul“.

 

„Stagiile pe care le organizăm pentru studenţi sunt extrem de atractive, pe domenii precum dezvoltarea de software pe platforma Android, pe Yocto şi pe Tizen, dar şi stagii pe zona de High Performance Computing, Perceptual Computing sau Cloud Computing. [...] Obiectivul nostru este de a le arăta că se poate face performanţă în domeniul IT şi în România şi să îi convingem de oportunităţile locale”, a declarat Monica Ene-Pietroşanu, Country Manager Intel Romania Software Development Center.  

 

În prezent, 20% dintre angajaţii Intel Romania Software Development Center sunt stagiari. Pe lângă stagiile de practică, Intel derulează un program de burse pentru studenţi şi, de asemenea, organizează şi susţine competiţii studenţeşti de programare paralelă şi în domeniul Open Source, cursuri şi workshop-uri cu studenţii.

 

Sursa: adevarul.ro

Sursa foto: rtv.net

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.