Peste 4.200 de candidati si-au depus dosarele de inscriere pentru master la UBB

Scris de 

Peste 4.200 de candidați şi-au depus dosarele de înscriere pentru programele de master oferite de Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca în sesiunea de Admitere organizată în luna iulie 2018. Numărul candidaților este cu peste 500 mai mare decât cel înregistrat la finalul perioadei de înscriere din anul 2017.

 

Cele mai căutate specializări de master sunt cele ale Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, unde au fost depuse aproape 1.000 de dosare, urmate de cele ale Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei – peste 600 de dosare, ale Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării – 389 de dosare, respectiv ale Facultății de Matematică și Informatică, unde au fost depuse 344 de dosare.

 

Universitatea Babeş-Bolyai pune la dispoziția absolvenţilor de facultate care vor să-și continue studiile un număr de 3.282 de locuri bugetate la nivel master, candidații având posibilitatea de a alege între cele 222 de programe de master (învățământ cu frecvență sau frecvență redusă).

 

Perioada de admitere este cuprinsă între 11 și 29 iulie 2018, calendarul admiterii, taxele şi toate informaţiile necesare candidaţilor fiind disponibile la adresa: http://admitere.ubbcluj.ro.

 

Citeste si:

---> O saptamana de terapie in Tara Maramuresului cu Scoala de vara ”Mos Pupaza”

---> Festivalul de film de la Locarno a selectat un film realizat de un student UBB

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.