Prima retea de socializare online pentru companii - WorkTack

Scris de 

WorkTack.com este prima rețea de socializare privată dezvoltată în România, dedicată companiilor de toate mărimile, indiferent de numărul de angajați. Fiind utilizată la nivel intern, aplicația vine în sprijinul organizațiilor care caută să-și îmbunătățească activitatea și totodată modul de abordare a acesteia.

Pe măsură ce spațiile online de socializare au devenit o parte din cotidian, faptul că angajații folosesc rețelele de socializare (Facebook, LinkedIn, Twitter etc.) în timpul programului de lucru a ajuns să reprezinte o reală problemă pentru companii. În plus, comunicarea prin email reprezintă o altă piedică în ceea ce privește îndeplinirea activităților zilnice, și asta deoarece transmiterea task-urilor decurge greoi.

 

Un studiu recent efectuat de cei de la Forbes a relevat faptul că 64% dintre angajații companiilor vizitează site-uri care nu sunt work-related, cel puțin o oră în fiecare zi. Conform sondajului, 41% dintre respondenți socializează pe Facebook, 37% petrec timp pe LinkedIN, iar restul citesc ziare online, fac cumpărături, își verifică mailurile personale sau accesează site-uri matrimoniale.

 

Ca răspuns, tot mai multe companii blochează accesul la rețelele de socializare, în încercarea de a stopa pierderile uriașe cauzate de folosirea greșită a acestor site-uri de către angajați, însă nevoia oamenilor de a interacționa cu alții îi îndeamnă să se logheze pe respectivele rețele utilizând telefoanele mobile. Astfel, pentru comunicarea departamentală rămân disponibile metodele clasice, mai puțin eficiente ca și timp, cum ar fi email-ul sau celularul, ori de câte ori angajații încearcă să comunice cu cineva din echipă.

 

WorkTack.com este o comunitate privată pentru orice companie sau organizație, care se utilizează exclusiv intern și prin intermediul căreia angajații pot comunica în timp real, la fel cum fac prietenii pe rețelele de socializare. Fără să mai fie nevoie de email-uri sau telefoane.

 

Având acoperire internațională, aplicația permite ca angajații unei companii să comunice indiferent de locație. Un avantaj pentru companiile multinaționale, care vor economisi astfel sume importante de bani și vor obține plusvaloare printr-o implicare ridicată a angajaților în procesul de lucru.

 

Aplicația WorkTack a fost dezvoltată în România, fiind prima de acest gen creată pentru companiile de orice mărime și din orice colț al lumii. Pentru mai multe detalii referitoare la pricing și la utilitatea aplicației, vă invităm să accesați www.worktack.com.

 

Sursa: smartdreamers.com

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook