Sustine antreprenorul din tine: participa la „3 Day StartUp”

Scris de  Oct 08, 2014

Ești la master și te consideri un antreprenor înnăscut? Atunci trebuie să participi la evenimentul 3 Day StartUp organizat la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, în colaborare cu University of Texas - Austin, USA.

3 Day Startup este un evenimet adresat comunităţii academice inclusiv studenţilor şi tinerilor cercetători (masteranzi, doctoranzi, postdoctoranzi).

Menirea lui este să dezvolte spiritul antreprenorial din cadrul universităţilor clujene şi este organizat la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) în perioada 14-16 noiembrie 2014, cu sprijinul echipei 3DS de la University of Texas- Austin, USA.

 

Tineri cu pregătire în ştiinţe, inginerie, design, management sau drept vă puteți înscrie pe site-ul:http://cluj.3daystartup.org/apply/ până pe data de 28 octombrie; veți interacţiona cu o serie de mentori recunoscuţi, care vă vor sprijini să vă validați ideea de piaţă şi să construiți prototipuri.

 

La eveniment vor participa experţii internaţionali Corine Zuber - Startup Innogrants Manager la Ecole Polytechnique Fédérale de Lausanne (EPFL), Elveţia şi Michael Friedrich – cofondator &CEO Aïmago SA. 

 

O sesiune de informare la UTCN a fost organizată în data de 6 octombrie, dar dacă ai ratat-o nu dispera pentru că mai ai șansa în data de 17 octombrie de la ora 9:00, pe str. Memorandumului, camera P23. Înscrierea şi participarea sunt gratuite.

 

Găsiți informații suplimentare despre eveniment la adresa: http://cluj.3daystartup.org/ şi pe pagina de Facebook 3 Day Startup Cluj .

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.