60 de cursuri in universitati europene

Scris de 

Vești mari pentru studenții care plănuiesc o vară plină de spor pe alte meleaguri. Aceștia au șansa să studiezie la o universitate europeană prin intermediul organizației internaționale BEST. Singura condiție pentru studenții clujeni care doresc să adauge o nouă experiență CV-ului lor este să fie studenți ai Universității Tehnice.

Organizatia internationala BEST (Board of European Students of Technology) le-a pregatit studentilor in aceasta vara 60 de cursuri in universitati din Europa!   La aceste cursuri pot aplica si studentii clujeni, prin intermediul BEST Cluj-Napoca. Pentru a aplica la un astfel de curs ei trebuie sa trimita o scrisoare de motivatie pana la data de 17 martie organizatorilor prin care sa-i convinga ca vor sa participe la curs. Singura conditie pentru aplicanti este ca acestia sa fie studenti in cadrul Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca.

 

Studentii pot gasi informatii despre cum sa isi redacteze scrisoarea de motivare aici.

In cadrul cursurilor de vara, pe langa partea educativa, studentii clujeni vor avea ocazia sa intre in contact cu alti tineri din intreaga Europa, sa-si faca noi prieteni si sa experimenteze cultura, traditiile si gastronomia locului.

 

Cursurile vor avea loc in perioada iunie - august a anului viitor si nu se percepe nicio taxa de participare, exceptand “BEST Leisure events”. Cazarea, masa si activitatile din timpul liber sunt acoperite de organizatori, tot ce trebuie sa faca studentii este sa isi achizitioneze biletul de drum. Cursurile se vor tine in limba engleza.

Astfel de cursuri sunt organizate de catre grupurile locale BEST din intreaga Europa in fiecare sezon: toamna, iarna, primavara si vara.

 

Pentru informarea studentilor in legatura cu aceste cursuri BEST Cluj-Napoca redacteaza anual o brosura intitulata Summer BUZZ. Anul acesta va fi prezentata a 19-a editie a brosurii.  Ea contine informatii despre aceste cursuri, cum sa aplici la ele si experientele studentilor care au fost deja la un astfel de curs.

 

Sursa: studentie.ro

Sursa foto: universitatieuropene.net

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.