The Color Run™ este evenimentul la care albul devine curcubeu

Scris de  Iun 21, 2014

The Color Run™ - cunoscută și drept ”The Happiest 5K on the Planet” - este o cursă euforică în culori, care celebrează sănătatea, bucuria și originalitatea. Albul devine curcubeu! Pe 12 iulie, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca va avea loc a doua cursă The Color Run™, prima având loc pe 26 aprilie în Bucureşti.

Axată mai puțin pe timpii de alergare și mai mult pe distracția nebună, The Color Run™ este o cursă necronometrată de 5 kilometri, în cadrul căreia mii de participanți sunt vopsiți din cap până-n picioare în diverse culori, la finalul fiecărui kilometru parcurs.

 

Distracţia continuă şi după încheierea cursei, cu un uriaş festival unde folosim din nou pudră colorată din belşug, pentru o explozie de fericire şi experienţe memorabile, fără a mai pune la socoteală milioanele de combinaţii de culori intense. Credeţi-ne, este cea mai tare petrecere post-5k din lume!

 

Avem doar două reguli, uşor de urmat:

  1. Începe cursa în haine albe.
  2. Treci linia de sosire scăldat în culori.

 

The Color Run™ a luat amploare odată cu lansarea sa, în ianuarie 2012, şi a crescut de la peste 50 de evenimente şi 600.000 de participanţi în 2012 la mai mult de 100 de ediţii şi peste un milion de alergători în 2013. Din 2014 The Color Run™ vine şi în România!

 

Sănătate: The Color Run™ înseamnă distracţie şi energie pozitivă, însă evenimentul promovează şi un stil de viaţă sănătos. Mai mult de 60% din participanţi aleargă aici o cursă de 5 kilometri pentru prima dată în viața lor!

Bucurie: „Considerăm The Color Run™ ca fiind ”Happiest 5k on the Planet” pentru că evenimentele noastre aduc laolaltă prieteni şi membri ai familiei într-un spaţiu unic, sănătos şi distractiv”.

Originalitate: Participanţii provin din medii demografice foarte variate şi la fel variază şi motivele pentru care iau parte la cursă. Fără învingători sau timpi oficiali, The Color Run™ este deschisă tuturor – copii de 2 ani sau vârstnici de 80, persoane care aleargă pentru prima dată şi atleţi profesionişti deopotrivă.

Cauze sociale: The Color Run™ este o organizație cu scop lucrativ, însă un procent din taxele de participare este distribuit către organizații nonprofit, pentru susținerea eforturilor deosebite ale acestora în comunitate.

 

The Color Run România susține proiectul social Grow - proiect dezvoltat de Școala de Valori. Înscrierile se pot face pe site-ul oficial The Color Run România, iar pagina de Facebook oferă poze, video şi ultimele informații despre eveniment.

The-Color-Run-Romania

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook