Cel mai tatuat om din lume vine in Romania la Transilvania Tattoo Expo

Scris de 

Cel mai tatuat şi mai modificat om din lume, Emilio Gonzalez, vine la începutul lunii iulie, la Sibiu, în cadrul celei de-a opta ediţii a Transilvania Tattoo Expo, transmite corespondentul MEDIAFAX. Evenimentul va reuni, în perioada 1 – 3 iulie, cei mai mari artişti tatuatori din lume, oferind publicului posibilitatea de a se tatua la artişti foarte cunoscuţi pe plan internaţional, potrivit unui comunicat de presă transmis luni corespondentului MEDIAFAX, de organizatorii Transilvania Tattoo Expo.

 

„Transilvania Tattoo Expo, eveniment ajuns la a 8-a ediţie, va reuni la Sibiu unii din cei mai mari artişti tatuatori din lume, oferind publicului sibian posibilitatea de a se tatua la artişti foarte cunoscuţi pe plan internaţional. Tematica ce predomină ediţia din anul acestra este varietatea şi polivalenţa atât în aceea ce priveşte invitaţii, artişti participanţi, dar şi activităţile ce vor avea loc pe parcursul celor trei zile ale evenimentului. Zilnic vor avea loc concursuri de tatuaje pe diferite categorii, best of day, best of color, best of bla & grey, best of show etc la care se vor putea înscrie persoane din public care îşi fac tautaje în cadrul evenimentului”, se arată în documentul citat.

 

Artiştii ale căror tatuaje vor fi desemnate cele mai bune vor câştiga trofee Transilvania Tattoo Expo precum şi premii constând în maşini de tatuat unicat construite de meşteşugari consacraţi ai industriei, dar şi premii în produse tattoo şi bani. Organizatorii Transilvania Tattoo Expo vor aduce la ediţia din acest an două noi activităţi şi anume demonstraţii MMA şi sesiuni de body suspension cu cel mai tatuat şi modificat om din lume, Emilio Gonzalez. Totodată, pe parcursul celor trei zile publicul va putea admira motociclete customizate create de constructori români şi străini realizate în mare parte hand made şi premiate la concursuri din ţară şi străinătate.

 

Sursa: ziuadecj.realitatea.net

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.