Cum sa alegi o geanta practica

Scris de 

Aflate mereu in miscare, in drum spre job sau intalnire, la volan sau in autobuz, cu copilul sau plasa de cumparaturi in brate, doamnele au nevoie de un spatiu personal de depozitare care sa le permita sa-si ia cele necesare pentru ele. Geanta este astfel un accesoriu esential pentru doamne, tinuta unei femei trebuind a fi completata de o geanta pe masura personalitatii ei, dar si in ton activitatile pe care aceasta le desfasoara.

 

De unde poti cumpara o geanta de calitate

O dilema ar fi si locul de unde poti cumpara geanta perfecta. Poti merge pentru asta intr-o sesiune de shopping prin marile mall-uri impreuna cu o prietena. In magazinele H&M sau Bershka poti vedea si colectiile de haine ori la CCC pentru pantofi si accesorii ce se pot asorta cu geanta vizata.


Geanta unei femei – cutia Pandorei

Se spune ca in geanta unei femei poti gasi orice altceva decat spatiu sau ordine. Sunt o multitudine de produse, mai mult sau mai putin utile, pe care o femeie considera ca trebuie sa le aiba la indemana, in eventualitatea in care s-ar vedea nevoita a apela la ele. Prudenta din fire, putand anticipa chiar si cele mai imprevizibile incidente, femeia are tot felul de chestii care aparent nu i-ar folosi la nimic concret: o papiota cu ata, o unghiera, o ata dentara, o oja, o agrafa de par din zecile uitate pe noptiera, un plasture ori alte asemenea fleacuri.

geanta louis vuitton

Cele mai des intalnite lucruri din geanta unei doamne

Portofelul, continand in mod evident banii, respectiv cardurile, protejeaza totodata si actele femeii, precum si diferite foi reprezentand solduri sau extrase de cont, chitante sau alte fituici de care doamna trebuie sa-si aminteasca ulterior. Telefonul, personal sau de serviciu, este unul din lucrurile fara de care femeia nu paraseste domiciliul. Poate uita chiar si cheile, dar fara iPhone chiar nu pleaca, iar un lucru mai mult decat sigur e ca se va intoarce dupa el daca initial l-a uitat acasa. Pentru toate aceste obiecte o geanta ar trebui sa aiba compartimente diferite, pentru a-i fi cat mai la indemana doamnei atunci cand, in marea graba cauzata de panica ratacirii vreunui chitibus, introduce mana in geanta, stiind astfel exact ce si de unde sa ia.

 

Geanta plic – abilitatea de sintetizare a unei femei realiste

Totusi, in funtie de evenimentul inspre care se indreapta, o femeie trebuie sa fie atenta la dimensiunile unei genti. Desi sunt preferate gentile mari, care sa fie suficient de incapatoare pentru a depozita toate nimicurile de care o femeie se gandeste ca ar putea avea nevoie, o sugestie buna pentru cazul in care merge la o intalnire sau la un cocktail este geanta plic, de dimensiuni reduse, care sa cuprinda chiar strictul necesar. In asemena situatii nu se doreste ca geanta sa epateze, sa fie ea cea care atrage atentia privitorilor, iar nu vestimentatia purtatoarei. In functie de cum doreste sa se puna in valoare, o femeie trebuie sa cunoasca tot felul de trucuri care sa o ajute sa incropeasca per total o tinuta accesorizata care sa o evidentieze. Cand alege ce geanta urmeaza sa poarte in ziua respectiva, o femeie trebuie sa-i gaseasca in primul rand utilitatea acesteia, geanta trebuind sa o aventajeze si sa ii confere tot confortul si libertatea zilnica de care doamna are nevoie atunci cand strabate strazile orasului.

 

Puteti gasi mai multe informatii si idei pentru o tinuta vestimentara aici

 

Sursa foto : coolpile.com

Adm

The Big Boss

1 comentariu

  • Alina
    Link la comentariu Alina Marți, 12 Iulie 2016 08:13

    Cred ca geanta unei femei ar trebui asortata cu ceea ce are in garderoba si sa fie suficient de incapatoare

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.