Trupa Vunk vine la Cluj cu o declaratie de dragoste si de multumire pentru fani

Scris de  Noi 07, 2016

În această toamnă, trupa Vunk a schimbat regula şi a lansat Trilogia Enigma, o serie de trei concerte despre încrederea pe care o dau fanii unui artist, spoi!v sau orice fel de performer. Turneul “Du-mă mai departe” a debutat la Bucureşti pe data de 15 septembrie şi va ajunge la Cluj pe data de 10 noiembrie, concertul urmând a se desfăşura la Euphoria Music Hall.

 

“Du-mă mai departe este declaraţia noastră de dragoste şi de multumire faţă de fanii care au fost tot timpul alături de noi. Fără public, nu există ar!st sau perfomer. Ne-am dorit să le mulţumim pentru încredere, aşa cum ş!m cel mai bine: prin muzică. Publicul din Cluj ne-a primit întotdeauna cu drag şi simpa!e. Promitem că nu vom dezamăgi nici de data aceasta şi vom trăi împreună o seară Vunktastica”, a declarat Cornel ILIE, liderul trupei Vunk.

 

Pe langa piesele binele cunoscute, fanii vor putea asculta şi melodii de pe noul album a6at în pregătire. Biletele au fost puse în vanzare la Fabrica de Bere Ursus și Euphoria Biergarten.

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.