SMART Internships pentru tinerii cu studii in strainatate

Scris de 

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) a dat startul celei de-a șasea ediții a proiectului SMART Internships. Astfel, tinerii cu studii în străinatate se pot înscrie pentru stagii de practică în instituțiile publice din România.

 

Aceștia pot face un internship la Administrația Prezidențială, Reprezentanța Comisiei Europene, Institutul European din România, Organizația Internațională pentru Migrație (OIM) sau Centrul Europe Direct București pentru Românii de Pretutindeni. În plus, anul acesta se vor alătura proiectului Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI) dar și Institutul de Biologie București.

 

Stagiile se vor derula în perioada vacanței universitare și vor avea o durată de una până la trei luni, cu posibilitatea prelungirii acestora. Studenții și proaspăt absolvenții cu experiență internațională de studii care vor să desfașoare astfel de stagii trebuie să completeze un formular online și să trimită prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. o scrisoare de motivație de aproximativ 500 de cuvinte, cu diacritice, și un CV actualizat (ambele în română sau engleză) până pe 18 iunie.

 

Anunțarea candidaturilor câștigătoare va avea loc în perioada 19-20 iunie 2018. Pentru mai multe detalii, lista completă a pozițiilor disponibile și calendarul proiectului, vizitați: http://bit.ly/InstitutiiPartenereSI

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.