UBB si Universitatea Politehnica din Bucuresti organizeaza „CERN School of Computing”

Scris de  Sep 16, 2019

Universitatea Babeș-Bolyai, în colaborare cu Universitatea Politehnică din București, organizează în perioada 15-28 septembrie 2019, cea de-a 42-a ediție a evenimentului „CERN School of Computing”. Pe toată durata evenimentului vor avea loc peste 50 de ore de lectură și pregătire, acestea acoperind teme precum: physics computing, software engineering și data technologies. Studenții care vor trece examenul final opțional vor primi o diploma din partea CSC și puncte ECTS din partea Universității Babeș-Bolyai și a Universității Politehnica din București.

 

„CERN School of Computing” promovează învățarea avansată și schimbul de cunoștințe între tinerii oameni de știință și ingineri implicați în fizica particulelor sau în domenii conexe. Ceremonia de deschidere oficială va avea loc luni, 16 septembrie 2019, de la ora 09.15, în Sala Aula Magna din clădirea centrală a UBB. Programul detaliat al ceremoniei poate fi consultat aici.

 

Pentru mai multe detalii despre eveniment vă invităm să consultați site-ul evenimentului https://indico.cern.ch/event/769356/.

 

Citeste si:

---> FUTURE – Construieste cu pasiune, programul de educatie altfel ce pregateste tinerii pentru primul…

---> Noaptea Alba a Filmului Romanesc revine pe 20 septembrie la Bucuresti si la Cluj

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.