Lansarea primei scoli informale de IT din Transilvania

Scris de  Mai 14, 2014

Asociatia pentru Educatie Informala, in parteneriat cu: Griffiths School of Management, Solutii Avansate, Talpos & Partners, Transylvania College, Organizatia Tineret pentru Europa, RedKiwi si Psihoselect, cu sprijinul unor generosi sponsori precum: BCR, Endava si Fortech, lanseaza in luna iunie 2014 Scoala Informala de IT

Scoala Informala de IT își propune să ofere soluții pertinente unor probleme stringente cu care se confruntă piața forței de muncă din România  și – implicit – multe dintre societățile care își desfașoară activitatea pe piața din țara noastră. Aceste probleme țin cu precadere de faptul că piața locală a locurilor de muncă a ajuns la un dezechilibru acut, datorat contrastului mare dintre nevoia de specialiști și numărul limitat de resurse umane specializate.

 

În acest context, Școala Informală de IT vine să ofere persoanelor interesate perspectivele unei cariere profesionale de succes într-o industrie aflată în plină ascensiune (industria IT) dar si șansa recrutării și selecției – de catre societatile din domeniul IT & Soft  -  a unui personal bine pregătit, entuziast și dotat cu  competențe și aptitudini practice, testate de specialiști cu largă recunoaștere în domeniu.

 

Primul modul de studiu abordat in cadrul Scolii Informale de IT va afi acela de Quality Assurance (QA). QA este o disciplină care oferă cursantilor perspectivele unei cariere profesionale interesante, rolul QA-ului in procesul de dezvoltare a programelor informatice fiind unul de însemnătate majoră. De altfel, nu este de neglijat nici faptul ca perspectivele salariale din sfera angajatilor QA sunt comparabile cu cele ale programatorilor.

 

Detalii despre procedura de inscriere la cursurile Scolii Informale de IT, tarife, termene limita si multe alte informatii importante, gasiti vizitand website-ul scolii : www.scoalainformala.ro.

 

Tudor Perian

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.