Esti student? Inchiriaza acum o masina de la Swiso rent a car

Scris de 

De ce să închiriezi o mașină? Pentru că este foarte ieftin și pentru că Swiso rent a car București îți oferă acum posibilitatea de a te plimba într-o mașină drăguță, la prețuri foarte bune.

Swiso rent a car București se adresează și studenților, știind că de multe ori aveți nevoie să circulați dintr-o parte în cealaltă a Bucureștiului sau chiar a țării și trenurile nu sunt chiar cea mai bună variantă. Puteți acum să închiriați o mașină începând de la prețul de 6 euro pe zi, o valoare aproape insignifiantă! Mai mult, gândiți-vă că închiriați o mașină cel puțin două persoane, ceea ce ar însemna că va trebui să dați 3 euro/zi de persoană. Este un preț aproape derizoriu, dar un preț gândit de către Swiso rent a car pentru a fi accesibil oricărei persoane.

Prețurile pe care Swiso rent a car București le practică pentru flota de mașini sunt în general accesibile, existând în mod evident și mașinile din gama de lux, care costă mult mai mult pentru închirierea zilnică. Dar o mașină cu un motor mic și de dimensiuni mici este o mașină care nici nu consumă foarte mult și a cărei închiriere este de asemenea mică. Fie că se adresează persoanelor cu venituri modeste, sau studenților, Swiso rent a car a pregătit cea mai bună ofertă pentru fiecare dintre posibilii clienți.

Accesibilitatea reprezintă cuvântul după care Swiso rent a car București se ghidează, construind astfel o afacere de succes într-un mediu concurențial în care cei mai mulți se zbat încercând să se mențină pe piață.

Din acest punct de vedere, compania de închirieri auto Swiso rent a car București poartă un stindard pe care multe alte companii și-ar dori să îl ducă. Iar faptul că se adresează și studenților nu poate decât să arate că știu cum să gestioneze piața și cum să o abordeze astfel ca în final să ajungă la toți cei care ar putea să aibă nevoie să închirieze o mașină.

Swiso rent a car București invită fiecare student să guste din beneficiile condusului, sfătuindu-i totodată să nu uite regulile de circulație și să conducă tot timpul preventiv.

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

4 comentarii

 • Mia
  Link la comentariu Mia Miercuri, 04 Octombrie 2017 15:42

  Da recomand Swiso pentru ca sau cele mai mici preturi de pe piata de inchirieri masini din Romania si nu fac rabat la calitatea serviciilor.

 • Gina
  Link la comentariu Gina Marți, 06 Iunie 2017 12:49

  Firma are masini bune, eu am inchiriat un Peugeot 206 HDI, am iesit bine la consum chiar si in aglomeratia din Bucuresti.

 • Nick
  Link la comentariu Nick Miercuri, 08 Februarie 2017 13:31

  Sunt chiar OK, am inchiriat Dacia Logan si a fost ok experienta per total.

 • Olga Petrescu
  Link la comentariu Olga Petrescu Marți, 10 Mai 2016 13:04

  chiar au preturi super mici, chiar daca preturile afisate sunt fara tva

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.