Intel pune la bataie internship-uri pentru vara 2014!!

Scris de  Mar 11, 2014

Vrei să lucrezi pentru Intel? Află că aceștia au început recrutările în cadrul programului Intel Summer Experience și se adresează studenţilor din anii I, II şi III de la facultăţi cu profil tehnic, care doresc să îşi petreacă vara colaborând la proiecte de cercetare şi dezvoltare de software, pe arhitectură Intel.

Cei mai talentaţi și muncitori studenți au oportunitatea de a rămâne în cadrul celebrei companii, putându-se angaja full time sau se va opta pentru extinderea stagiului de internship.

 

Momentan, sunt deschise 11 pozitii, majoritatea concentrate în zona dezvoltării de soluţii software pentru platforme mobile sau dispozitive integrate (embedded). Descrierea internship-urilor se regăseşte pe site-ul http://intel.stagiipebune.ro/. Aceasta este și platforma pe care studenții pot aplica pentru posturile diponibile.

 

Atenție sporită pentru doritori deoarece pentru anul 2014, perioada de depunere a CV-urilor este 6 martie – 20 aprilie. Stagiul de practică propriu-zis se va derula între 16 iunie - 12 septembrie.

 

Sursa: edu-news.ro

Sursa foto: techweekeurope.co.uk

Ultima modificare Miercuri, 12 Martie 2014 08:20
Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.