InnerLook anunta lansarea unei platforme de recrutare noua si inovatoare: „JobRight Careers”

Scris de  Noi 18, 2014

InnerLook Solutions, companie înființată în 2013, parte a grupului de companii InnerLook, anunță lansarea serviciului online JobRight.Careers - https://jobright.careers/. JobRight.Careers este un serviciu unic pe piața din România, care a fost realizat pornind de la cele mai importante nevoi ale candidaților și ale companiilor angajatoare privind găsirea cât mai rapidă și cât mai exactă a partenerului profesional potrivit. JobRight.Careers oferă funcționalități și caracteristici unice pe piață, printre care: calculul compatibilității candidatului cu postul, informații despre salariul de referință, feedback direct etc.

JobRight.Careers este un facilitator de comunicare între candidați și companii, care să devină în cel mai scurt timp partenerul de încredere al companiilor și al candidaților, deoarece știe să îi sfătuiască și să le facă cele mai bune recomandări pentru echipa lor de profesioniști - în cazul companiilor sau pentru carierele lor - în cazul angajaților.

 

Mecanismul de funcționare este foarte simplu: companiile și candidații își creează un cont pe JobRight.Careers - https://jobright.careers/, accesând astfel o întreagă lume virtuală de posibiltăți, lume care este însă foarte bine ancorată în realitate. Pentru candidați, accesul este gratuit, iar pentru companii sunt disponibile trei pachete de servicii. Companiile, pot beneficia de multe oferte promoționale disponibile pe o perioada limitata din momentul lansarii.

 

Beneficiile oferite pentru candidați

- Compatibilitate cu cerințele postului: pe baza unui algoritm atent construit este calculată compatibilitatea profilului candidatului cu postul pentru care dorește să aplice.

- Vizibilitate și transparență: candidații obțin informații utile privind numărul celor care au aplicat la postul vizat, statusul aplicației lor și data la care se închide procesul.

- Comunicare bidirecțională cu companiile angajatoare: candidații sunt conectați direct cu angajatorii, le pot pune întrebări și vor primi feedback referitor la aplicația lor.

- Consolidarea brandului personal: candidații au posibilitatea de a se prezenta cât mai bine și complet din punct de vedere profesional, cu scopul de a-și crește șansele de a obține postul dorit.

- Implementarea unui plan de carieră: candidații își pot dezvolta cariera și competențele profesionale prin utilizarea modulului de webinarii și de Certificări.

 

Beneficiile oferite pentru companii

- Contact direct cu candidații de top;

- Viteză, pentru ca oferă modalități rapide de urmărire și de selectare a viitoarelor talente;

- Vizibilitate, prin promovarea brandului de angajator;

- Obținerea informațiilor cele mai relevante pentru a lua cele mai bune decizii de angajare: referințe salariale predictive privind potrivirea candidatului cu postul, estimări privind volumul de candidați etc.

- Crearea și gestionarea unei rețele de candidați, talente pentru viitor și extinderea razei de acțiune către piețele învecinate de forță de muncă.

 

”Pasiunea noastră sunt oamenii. Credem cu tărie că sufletul companiilor sunt oamenii și de aceea am creat JobRight.Careers, prin care oamenii cei mai potriviți să se întâlnească la locul potrivit și în momentul potrivit. Pe JobRight.Careersse regăsesc companii și oameni care sunt interesați nu numai de ceea ce poți face, dar și de ceea ce îți dorești să faci. Ne dorim ca această inovație să lanseze un trend social numit JobRight”, a declarat Georgiana Dragomir, Managing Director & Founder, Innerlook Solutions.

 

Sursa: agora.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.