Joburi de top in IT pe platforma Smartdreamers

Scris de  Mai 10, 2014

Domeniul IT este unul dintre cele mai căutate la ora actuală, toate site-urile de joburi având un număr substanțial în acest domeniu. Nici platforma Smartdreamers.com nu se lasă mai prejos, putându-se lăuda cu aproximativ 40% din totalul aplicărilor pe domeniul IT-ul, fiind, așadar, unul dintre cele mai populare domenii de activitate pe acest site. În aceste condiții, îți prezentăm o parte dintre cele mai atractive joburi din IT existente platforma SmartDreamers.

Există o poziția de Quality Assurance Engineer pusă la bătaie de Saguaro Technology Inc. la Timișoara. Pentru a aplica la acest job trebuie să fii absolvent de studii superioare, să ai cunoștințe bune de limba Engleză, pasionat și interesat de o carieră în software testing. Compania oferă un pachet salarial motivant, plus bonusuri de performanță, abonamente la fitness și acces la servicii medicale private.

 

Bitdefender are nevoie de un C/C++ Software Developer (Windows) la București. Dacă vrei să aplici la acest job trebuie să ai minim un an experiență în C/C++ pe platforme Microsoft, cunoștințe în multi-threading, comunicare inter-process și debugging. Bitdefender oferă un pachet salarial competitiv, alături de asigurare medicală și spațiu de recreere.

 

La Sibiu e nevoie de un SAP Consultant la BearingPoint. Candidatul ideal pentru această poziție are minim un an experiență cu SAP, e absolvent de Economie/IT/Inginerie, are atitudine antreprenorială, e dispus să călătorească în afara țării și cunoaște la perfecție limba Engleză (Germana și/sau Franceza reprezintă plusuri).

 

Brașovenii au la dispoziție postul de C++ Software Engineer – Imaging & Computer Vision pus la bătaie de Siemens. Printre cerințele pentru acest post se numără experiență medie sau mare în C++, cunoștințe de OOP și de debugging, precum și de geometrie. Siemens oferă un pachet salarial atractiv, plus bonuri de masă, asigurare medicală privată, pensie privată, program flexibil (inclusiv politică de lucru acasă).

 

Este nevoie de un Frontend Developer în cadrul eRepublik Labs, la București. În cazul în care ai cunoștințe avansate de JavaScript, înțelegi programarea de tip Object-oriented, precum și AJAX, experiență în Frameworks și diplomă de absolvire a unei universități de Inginerie tehnică, ești așteptat să aplici pentru acest job.

 

F5 IT Solutions Partner caută trei Programatori Java pentru Norvegia. Joburile sunt temporare (pe o perioadă de trei-șase luni, cu posibilitate de prelungire la 12 luni), iar salariile lunare sunt de 2500 de euro net. în plus, angajatorul asigură transportul către Norvegia și cazarea în prima lună de contract. Candidatul ideal are diplomă de licență sau master în Informatică, minim 3 ani experiență în Java și experiență în SOAP.

 

Încheiem cu poziția de Junior Web Developer în cadrul Fortech, la Cluj-Napoca. Cunoștințele temeinice de HTML, CSS, JavaScript, PHP și SQL sunt atuuri pentru cei ce doresc să aplice la acest job. Doar candidații selectați în urma verificării CV-urilor vor fi contactați pentru interviul de angajare.

 

Te invităm să accesezi platforma SmartDreamers și să alegi unul din sutele de joburi disponibile, indiferent de domeniu. Sunt șanse foarte mari să găsești ceea ce cauți!

 

Dacă îți dorești un job în inginerie citește și ===> Joburi de top in INGINERIE pe platforma Smartdreamers

 

Sursa foto: monsterworking.com

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.