In 2015 vor fi peste 1.500 de evenimente dedicate tinerilor la Cluj-Napoca

Scris de 

Titlul de Capitală Europeană a Tineretului 2015 va aduce la Cluj-Napoca peste 1.500 de evenimenteanul viitor. Bineînţeles că rămân în prim-plan evenimentele consacrate: TIFF, Timaf și Jazz in the Park, dar vor avea loc și multe alte evenimente în premieră.

”Avem o paletă largă de evenimente. Europa vine la Cluj-Napoca, iar voi, tinerii, faceţi Capitala Europeană a Tineretului. Pe lângă evenimente consacrate, cum sunt festivalurile TIFF, Timaf, Jazz in the Park, vom avea şi manifestări în premieră, precum Dreamhack, un festival de jocuri electronice, un Campionat european de orientare pentru tineri sau Well dance project, de dansuri”, a explicat Vlad Pop, preşedintele Federaţiei SHARE, care se ocupă de proiectul Cluj-Napoca - Capitală Europeană a Tineretului 2015.

 

Emil Boc a fost prezent la evenimentul de prezentare și le-a transmis celor de la SHARE că ”Clujul este oraşul care nu doarme niciodată, Clujul există datorită tinerilor”.

 

Mircea Bravo i-a făcut și o farsă primarului, a urcat pe scena de la Cinema Florin Piersic și a numărat în faţa lui bancnote de un leu, aruncându-le pe jos. Primarul le-a adunat și a spus că: ”Oricând nişte bani la Consiliul Local sunt bineveniţi. Mulţumesc tare mult. O să îi adun şi o să-i depun la bugetul local, orice leu e binevenit şi ne ajută să completăm bugetul, îi depunem la Trezorerie”, i-a spus Boc. Evenimentul de la Cinema Florin Piersic a fost urmărit de 800 de spectatori.

 

Sursa: stiridecluj.ro

Sursa foto: voceatransilvaniei.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.