Cifrele primei zile de la UNTOLD Festival

Scris de 

Începând de ieri, Cluj-Napoca este destinația muzicală a României. Peste 53.000 de participanți s-au bucurat de prestațiile artiștilor din prima zi și de activitățiile de relaxare din Parcul Central.

Încă de la intrarea în festival, publicul a putut să descopere zonele de relaxare și multiplele activități din cadrul Parcului Central. Elementul surpriză al festivalului fost scena inedită de pe Cluj Arena al cărei decor și structură reprezintă o premieră în România.  Peste 100 de profesioniști au contribuit la realizarea scenei principale, printre care ingineri de scenă, structură, sunet, lumini, graficieni.

Decorul scenei invită publicul să se lase purtat într-o lume plină de magie, să evadeze din cotidian pentru 4 zile, să se bucure de atmosfera plină de energie, unde personajele din basmele românești prin viață cu ajutorul inovațiilor tehnologice, până târziu în noapte.

Construcția scenei însumează: 1.200 mp decor, 306 mp de ecrane video, 533 de lumini și proiectoare, efecte pirotehnice și 11 variante de proiectare. În echipa de producție de la main stage ne bucurăm să avem alături de noi specialiști care fac parte din echipa lui Armin van Buuren, Tiesto, Hardwell.

UNTOLD Day1 1

Concertele Fedde Le Grand, DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE și ATB au strâns festivalierii în URUSUS UNTOLD Arena pentru ore bune de concerte energice și interactive. Apogeul serii a fost concertul celor doi frați DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE care au fluturat steagul României ,pe scenă sub privirele încântate ale fanilor.

BILETE ȘI ABONAMENTE

Bilete pentru fiecare zi se mai pot achiziționa de la punctul de Ticketing din Parcul Central în orarul 10 a.m – 3 a.m, la  prețul de 150 lei. Abonamentele la UNTOLD Festival mai pot fi achiziționate doar astăzi la prețul de 320 lei, în același orar.

UNTOLD Day1 2

Urmăriți conturile oficiale ale festivalului pentru informații și noutăți: www.untoldfestival.com, www.facebook.com/UntoldFestival, https://instagram.com/untoldfestival și intrați în perimetrul festivalului pentru a descoperi surprizele pregătite!

 

Tudor Perian

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

banner IARNA 300x600

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping