Candidatul trebuie să fie cetăţean al Uniunii Europene. Bursa este finanţată în totalitate, iar programul de studii va dura 3 ani şi jumătate. E vorba de un proiect “experimental”. Cercetătorul va fi provocat să găsească modalităţi prin care ciocolata poate rămâne solidă şi îşi poate păstra calităţile într-un climat cald.
Candidatul va trebui sa aibă abilităţi matematice şi să fi studiat chimie, fizică şi inginerie în ultimii patru ani. Cei care doresc să devină doctori în ciocolată, se pot înscrie până pe 29 august.
Sursa: edu-news.ro
Sursa foto: paginadeagricultura.ro














![[Interviu] Cum este si ce inseamna sa fii membru in AIESEC Cluj-Napoca - interviu cu Alexandra Andries - team leader in AIESEC](https://www.campuscluj.ro/media/k2/items/cache/72c9c2ea2586b2018b8e6a5bc7bcc228_Generic.jpg)

























![[interviu] Despre Email Marketing cu Adrian Mitrache](https://www.campuscluj.ro/media/k2/items/cache/88431b5dd05b1e90847e42adef0f6769_L.jpg)
