Totul despre iPhone 6 : specificatii si functii secrete

Scris de 

iPhone 6 este in acest moment cel mai dorit smartphone de pe piata, nu doar datorita specificatiilor de ultima generatie cat mai ales datorita statutului pe care ti-l ofera. Lumea il cumpara pentru este cool sa detii un iphone :) iPhone-urile mai sunt cool si datorita accesoriilor cu care pot fi personalizate : huse iPhone 6, casti, wallpapere etc.

Specificatiile cu care iPhone bate recordurile

 

iPhone 6 are un ecran cu sticla intarita cu ioni, numita "ion-strengthened glass", curbata la margini. Ecranul este un LCD cu "Retina HD", iar rezolutia este 750x1334 pixeli, lucru care duce la o densitate de pixeli pe inch de 326.

 

Smartphone-ul a primit o camera de 8MP, insa compania sustine ca exista imbunatatiri. Ea are diafragma f/2.2 si autofocalizare cu detectie de faza. In plus, puteti face panorame de pana la 43MP. Din pacate, nu exista stabilizare optica a imaginii la iPhone 6, ci doar la iPhone 6 Plus.Camera secundara are doar 1,2MP.

 

Pentru cei interesati de filmulete, iPhone 6permite inregistrarea de imagini la 1080p cu 60 si 30fps. Pe slow motion, se filmeaza cu 120fps sau 240 fps, insa in acest caz rezolutia este ceva mai mica.

 

Apple a pus pe noul telefon cipul Apple A8, care ar avea procesor pe 64 de biti cu 25% mai rapid deca iPhone 5s, iar GPU-ul are o crestere a performantelor cu 50%. Cipul e construit pe o arhitectura pe 20nm, lucru care il face cu 13% mai mic decat A7.

 

In privinta bateriei, lucrurile nu sunt grozave, dar sunt multumitoare. Compania Apple a spus ca iPhone 6ar trebui sa reziste 14 ore la conversatii in 3G, comparabil cu iPhone 5s, model lansat anul trecut.

 

Functii ascunse iPhone 6

 

Acces cu o singura mana

Atinge butonul HOME de doua ori si toate optiunile de care ai nevoie vor cobori mai aproape de degetul tau pentru a le putea atinge cu o singura mana.

 

Mareste pictogramele de pe ecran

Noul iPhone 6 iti permite sa maresti ecranul pentru a vedea mai bine aplicatiile instalate. Tot ce trebuie sa faci este sa mergi in Settings, Display & Brightness, View si sa selectezi viziunea marita a ecranului iPhone 6.

 

Functia swipe

Functia swipe iti permite sa navigezi mai usor intre aplicatii, cum ar fi  Safari, Mail sau mesaje. De exemplu, în Safari poți da back la pagina pe care o vizitasei anterior doar făcând swipe înspre stânga sau dreapta.

 

Filmare in slow motion

Deschide aplicatia care filmeaza de la iPhone 6, slide pana cand gasesti opțiune de slow motion si apoi asigura-te ca ai setat 240 FPS in dreapta sus.

 

Recuperează pozele șterse recent

Noul sistem de operare iOS 8 de pe iPhone 6 salvează automat pozele pe care le ștergi într-un album numit Recently Deleted. Găsești pozele pe care le-ai șters de pe iPhone în urmă cu cel mult 30 de zile.

 

Schimba pronuntia lui Siri

Daca Siri propunuta gresit un cuvant, o poti corecta spunand in engleza ‘This is not how you pronounce’. Ulterior iPhone 6 iti va afisa  toate cuvintele pe care le-a spus si tu alegi pe care vrei sa il corectezi.

 

Incarca bateria mai repede

iPhone 6 si iPhone 6 Plus se pot incarca si cu incarcatorul de la iPad si chiar o fac mult mai repede, fara sa ii afectezi capacitatile bateriei pe viitor.

 

Sursa foto : reduttigsm.com

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.