Se cauta voluntari pentru Zilele Clujului

Scris de 

Zilele Clujului, cel mai mare festival al orașului, caută voluntari pentru ediția a 8-a. Evenimentul este organizat de Primăria municipiului Cluj-Napoca și se va desfășura în perioada 17-20 mai 2018, în peste 30 de locuri din oraș. Peste 150 de voluntari au contribuit anul trecut la organizarea Zilelor Clujului, aducând și mai multă energie și culoare festivalului.

 

Principalele motive pentru care foarte mulți tineri aleg să fie voluntari la Zilele Clujului sunt:

  • pentru a contribui la un festival recunoscut pentru calitatea și varietatea programelor, dar și pentru amploarea sa (peste 250.000 participanți la Zilele Clujului 2017 în cele 4 zile de evenimente);
  • pentru experiența și cunoștințele acumulate în domeniul producției de evenimente;
  • pentru distracție și prieteni noi.

 

Cei care doresc să se înscrie ca voluntari în echipa Zilelor Clujului 2018 trebuie să completeze acest formular până la data de 25 aprilie: http://bit.ly/VoluntarZC2018 și să îndeplinească următoarele condiții:

  • să aibă 18 ani împliniți până la data de 14 mai 2018;
  • să fie o persoană responsabilă, adaptabilă, implicată și descurcăreaţă;
  • să aibă disponibilitate în perioada evenimentului.

 

Formularul de înscriere și mai multe informații sunt disponibile pe pagina de Facebook “Zilele Clujului” și pe website-ul primăriei, www.primariaclujnapoca.ro. Formularele sunt disponibile și la Centrul de Informare pentru Cetăţeni al Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, Str. Moţilor nr. 7. Acestea pot fi trimise prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau depuse la Registratura Primăriei, Str. Moţilor nr. 7. Fiecare aplicație va fi însoțită de o poză tip buletin (poza portret).

 

Citeste si:

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.