Guvernul Romaniei cauta studenti pentru internship in cadrul departamentelor si ministerelor sale!!!

Scris de  Mar 17, 2014

Trebuie să îți faci stagiul de practică, dar vrei în același timp să și conteze pentru CV-ul tau? Soluția ideală e un internship la Guvernul României! Acesta oferă posibilitatea tânărului student să își facă practica la nivelul tuturor ministerelor și departamentelor reprezentate în Guvern.

Este a doua ediție în care Guvernul organizează acest stagiu de practică, oferind oportunitatea a peste 170 de tineri să activeze în administrația centrală, aplicând cunoștințele dobândite în cursul programelor academice și având posibilitatea de a contribui cu propuneri în vederea îmbunătățirii actului de guvernare.

 

CONDIȚII: Pentru a fi admiși în cadrul Programului, candidații trebuie să îndeplinească cumulativ criteriile de eligibilitate:

  • - să dețină cetățenia română;
  • - să aibă cel mult 24 de ani la momentul debutului programului (15 iulie 2014);
  • - să fie studenți ori tineri absolvenți ai programelor universitare de licență;
  • - să cunoască bine cel puțin o limbă străină de circulație internațională;
  • - să aibă cunoștințe de bază în domeniul IT.

!!! Acestora li se adaugă condițiile specifice menționate în pagina fiecărui minister ori departament participant. ===> pentru a vedea condițiile intraă pe site-ul programului dând click aici și selectează departamentul departamentul/ministerul care ți se potrivește. Pentru a te înscrie completează formularul online.

 

Termenul limită pentru înscriere este data de 31 mai 2014, iar programul se va derula timp de două luni, pe perioada vacanței de vară.

 

Toate informaţiile în legătură cu acest program – instituţii participante, condiţii, calendar, echipa programului găseşti pe site-ul internship.gov.ro.

 

Sursa foto: copywriteri.ro

Ultima modificare Luni, 17 Martie 2014 12:43
Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.