Clujul ocupa loc fruntas in topul oraselor "ascunse" care merita vizitate

Scris de 

Publicația americană USA Today a întocmit un top al orașelor europene ”ascunse” care merită vizitate, iar Cluj-Napoca se află în clasament. Clujul ocupă locul al patrulea în topul realizat de jurnaliștii americani, iar printre punctele forte ale orașului prezentate de aceștia se numără viața de noapte a studenților și prețurile mici.

 

”Al doilea cel mai mare oraș al României, considerat a fi capitala neoficială a Transilvaniei, a fost votat drept Capitala Europeană a Tineretului în 2015. Cluj-Napoca are o populație foarte mare de studenți, care profită de viața de noapte vibrantă a orașului și de prețurile mici. Vizitați și Untold Festival în timpul verii, un nou festival cultural și muzical care transformă întreg orașul într-un loc de poveste, aducând totodată pe scenă cei mai buni DJ din lume”, spun cei de la USA Today.

 

Pe primul loc în clasamentul ”comorilor” ascunse ale Europei se numără orașul Aarhus, din Danemarca, în timp ce pe poziția secundă se află capitala Serbiei, Belgrad. Locul al treilea este ocupat de orașul spaniol Bilbao.

 

Sursa: stiridecluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.