Cele mai importante 5 aspecte in organizarea unei nunti

Scris de 

Deoarece ma aflu in prin proces de organizare a nuntii, m-am gandit sa expun din experienta mea care sunt cele mai importante aspecte in procesul de organizare. Unele lucruri sunt importante doar pentru voi, cum sunt de exemplu verighetele dar restaurantul sau alegerea unui fotograf nunta ii influienteaza si pe invitati.

Iata asadar topul meu :

 

Restaurantul

restaurant nunta

Din punctul meu de vedere alegerea resturantului este cel mai important aspect in pregatirea unei nunti. Deoarece exista relativ putine sambete disponibile in sezonul de nunti, este recomandat sa rezervati restaurantul cu cel putin 1 an daca nu chiar 2 ani inainte de eveniment. Restaurantul este foarte important deoarece poate face diferenta dintre o nunta memorabila si un eveniment ratat. Un restaurant bun isi va trata clientii cu respect (mancare buna, ospatari responsabili etc) pe cand un rasturant de mana a 2 a va poate oferi palpitatii nedorite la nunta.

 

Meniul

meniu nunta

Oarecum legat de alegerea restaurantului, meniul din seara nuntii este deasemeni extrem de important. Multi prieteni mi-au confirmat asta, spunand ca se hotarasc cati bani pun pe masa in functie de meniu. Asadar cand alegeti meniul, nu va orientati catre cel mai ieftin crezand ca veti ramane cu mai multi bani dimineata, pentru ca e posibil sa pierdeti.

 

Muzica

formatie nunta

Dupa ce alegeti restaurantul potrivit si meniul, trebuie sa va indreptati atentia catre formatia sau dj-ul pe care il doriti. Si aici este o concurenta acerba iar preturile sunt pe masura renumelui si a calitatii. De obicei restaurantele colaboreaza cu cateva formatii sau dj dar este bine sa intrebati daca va permit sa aduceti si alte formatii. Nu ezitati sa mergeti la auditie sau sa-i ascultati pe Youtube, deoarece un interpret nepotrivit va poate umbri cea mai frumoasa seara.

 

Momentele serii

aruncarea buchetului nunta

Alte momente foarte importate sunt : dansul mirilor, furatul miresei sau a mirelui :), aruncatul buchetului si alte momente in functie de zona geografica. Aceste momente au un farmec aparte si trebuie tratate cu seriozitate.

 

Marturiile

marturii nunta

Marturiile sunt acele suveniruri care se ofera nuntasilor la finalul nuntii. Acestea pot fi poze facute la sosire, borcanase cu dulciuri, miere de albine, sticle de bautura etc. Desi nu influienteaza neaparat bunul mers al nuntii, acestea sunt un reminder peste ani pentru invitati.

 

Mai stii si alte momente importante ce trebuie luate in considerare in organizarea unei nunti? Spune-ne si noua printr-un comentariu. 

 

Sursa foto : fromagination.com

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.