Scoala de Vara gratis pentru studentii de la Drept

Scris de 

Dacă ești student la Drept și nu ai planuri pentru această vară, fuga-fuguța la Poiana Brașov. Casa de avocatură Ionescu și Sava organizează în perioada 30 iunie - 05 iulie 2013, Școala de Vară „Avocatura: între meserie și vocație”, eveniment care se adresează studenților la Drept, absolvenți ai anului 3 de studiu, și care va avea loc la Poiana Brașov, Pensiunea Heraldic Club.

20 de studenti ai facultăților de Drept din România vor avea ocazia ca timp de 5 zile să discute cu invitații casei de avocatură atât despre ceea ce presupune avocatura în practică, cât și despre diversele specializări din această profesie și adaptabilitatea la schimbare.

 

În cadrul Școlii de Vară, ramurile Dreptului și avocatura ca profesie vor fi abordate din perspectiva cadrelor universitare, a magistratului, dar și a avocatului. Evenimentul are ca scop informarea și inițierea studenților în avocatură prin exemple practice și studii de caz. Programul include și un curs de scriere, un seminar de vorbire în public, dar și diferite ateliere ce vor testa atât competitivitatea viitorilor juriști, cât și spiritul lor de echipă.

 

Pentru a se inscrie la program, studenții trebuie să acceseze pagina web ionescusava.ro/school și să completeze într-o manieră cât mai originală formularul de înregistrare disponibil pentru descărcare. Acest formular trebuie trimis alături de CV-ul aplicantului la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Data limită pentru înscrieri este 20 iunie 2013.

  

Cele mai originale 20 de aplicații vor fi selectate pentru a participa în mod gratuit la Școala de Vară „Avocatura: între meserie și vocație”. Transportul, cazarea și masa vor fi asigurate de organizatori.

 

La finalul Școlii, unul dintre studenții participanți va primi o bursă de studiu de șase luni, în valoare de 1.000 lei lunar, precum și posibilitatea (dar nu obligația) de a efectua practică de specialitate în cadrul Societății Civile de Avocați Ionescu și Sava.

 

Sursa: cariereonline.ro

Sursa foto: braintrack.com

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.