Portretul unei studente de la Cluj a ajuns in cel mai mediatizat proiect fotografic international

Scris de 

96 de portrete din cadrul celui mai mediatizat proiect fotografic român la nivel internaţional, „Atlasul frumuseţii”, o iniţiativă a Mihaelei Noroc, au fost postate, la finele anului trecut, pe un cunoscut site mondial de entertainment. Una dintre fotografii surprinde şi portretul unei studente la Arte în Cluj-Napoca. 

 

Conform contului de Twitter al Mihaelei Noroc, fotografia a fost realizată în iunie 2015: "o studentă la Ceramică în atelier", scrie în postarea de pe reţeaua de socializare.

 

Mihaela Noroc a călătorit timp de 15 luni în 37 de ţări pentru a surprinde frumuseţea femeilor din diferite zone, pentru mai multe fotografii click aici. Prestigioase publicaţii internaţionale, precum The Daily Mail, The Independent sau Le Figaro, au scris ample articole despre proiectul româncei. "Atlasul Frumuseții" a ajuns şi în emisiunea celebrei Oprah Winfrey: "Fiecare femeie, spune ea, reprezintă diversitatea, o autenticitate a ceea ce înseamnă frumusețe în orice cultură. Fotografierea unei femei în ipostazele ei cele mai naturale surprinde cel mai pur moment de sinceritate și seninătate despre care ea spune că este esența frumuseții feminine", a spus prezentatoarea show-ului american de televiziune. 

 

Proiectul fotografic, care s-a născut într-o călătorie pe care Mihaela a făcut-o în Etiopia, unde a fost fascinată de eleganța și naturalețea femeilor, a fost prezentat şi la Cluj-Napoca în cadrul Photo România Festival 2015. 

 

În prezent, fotografa lucrează la cea de a doua parte a proiectului, ce va include mai multe portrete ale femeilor din zona Balcanilor. 

 

Sursa: ziuadecj.realitatea.net

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.