UBB - Cea mai mare concurenta este la Educatie Fizica si Sport

Scris de 

Una dintre cele mai vânate universități din orașul nostru clujean este fără doar și poate Universitatea Babeș-Bolyai. Majoritatea absolvenților de liceu din zona Ardealului visează să fie studenți la prestigioasa universitate. Însă anul acesta, topul celor mai competitive facultăți din cadrul universități ne-au surprins. La Universitatea ”Babeș-Bolyai” Cluj, pe locurile bugetate, cea mai mare concrență este la Facultatea de Educaţie Fizică. La UBB Cluj s-au înscris 11.300 de candidaţi, pe 4.891 de locuri bugetate. Cea mai mare concurență, de 4,1 candidați pe un loc, este la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport.

Cea mai mare concurenţă, de 4,1 candidaţi pe un loc, a fost înregistrată la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, unde au fost depuse 452 de dosare pe 108 locuri, urmată de Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, cu 3,5 candidaţi pe un loc - 1.213 de dosare pentru cele 345 de locuri disponibile. Cele mai multe candidaturi au fost înregistrate la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor (FSEGA) - 1.609 de dosare depuse pentru cele 654 de locuri bugetate scoase la concurs. La Facultatea de Geografie au fost 1.065 de dosare depuse pentru cele 410 locuri existente, iar la Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării - 1.018 dosare depuse pentru ocuparea celor 466 de locuri bugetate”, au declarat reprezentanții UBB Cluj.

 

Rezultatele la examenul de admitere din acest an vor fi afișate până în 31 iulie.

 

Echipa Campuscluj.ro dorește numai bine boboceiorilor și speră că au luat decizia potrivită în privința facultății. Vom fi alături de voi pe parcursul întregului an viitor cu sfaturi și trucuri pentru a deveni studenții ideali! Vă ținem pumnii!

 

Sursa: stiridecluj.ro

Sursa foto: news.ubbcluj.ro

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.