Proiectul "Academia BNR 2017" este gazduit de UBB

Scris de 

Universitatea Babeș-Bolyai găzduiește, în perioada 7 martie – 25 aprilie 2017, un număr de 7 seminarii – pilot cu tematici legate de activităţile specifice Băncii Naționale a României, în cadrul proiectului Academica BNR, organizat în parteneriat de cele două instituții.


Scopul proiectului este acela de a permite participanților să se adreseze în mod direct, într-un cadru formal, specialiștilor BNR în vederea schimbului de bune practici în domeniul financiar bancar. Temele abordate tratează subiecte de natură economică și financiară, precum şi clarificări conceptuale ale fenomenelor bancare contemporane şi corelarea programelor şi proiectelor sistemului universitar economic cu cerințele actuale de pe piața muncii, printr-un dialog direct cu masteranzi, doctoranzi şi cadre didactice din mediul academic.


În această perioadă participanții vor dezbate, alături de experți ai BNR și practicieni recunoscuți ai domeniului financiar-bancar, teme referitoare la modelare şi politică monetară, operaţiuni de piaţă, politici macroprudenţiale, stabilitate financiară, trecerea la euro, garantare depozite bancare, rezoluţie bancară, HR bănci centrale, sisteme de plăţi, comunicare.

Programul complet al acțiunilor poate fi accesat la adresa: https://econ.ubbcluj.ro/eveniment.

 

Sursa: news.ubbcluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.