Noneconomistii pot avea parte de educatie financiara oferita de BNR si UBB

Scris de 

În cadrul colaborării dintre Universitatea Babeș-Bolyai și BNR, se desfășoară sub egida Academica BNR un program de educație financiară destinat studenților, masteranzilor, doctoranzilor și cadrelor didactice din facultățile care nu au profil economic.

 

Programul cuprinde sesiuni de lucru în cadrul cărora specialiști de prestigiu, care fac parte din centrala BNR, vor trata teme de interes legate de componenta financiară a educației economice. Sesiunea va avea loc la sediul BNR, sucursala Cluj, Piața Unirii nr. 7, în data de 31 octombrie, între orele 10.00-12.00.

 

Înscrierea  se poate face accesând link-ul https://econ.ubbcluj.ro/ef/ până în data de 30.10.2017.

 

Proiectul "Academica BNR", lansat în anul 2011 sub forma unei Şcoli de vară sub egida proiectului "BNR – Zilele porţilor deschise pentru studenţii economişti", a devenit un proiect distinct începând cu anul 2012, graţie ecourilor pozitive din partea mediului academic. Acesta se adresează mediului academic, în calitate de formator al unei noi generaţii de specialişti în economie, dar şi al viitorilor lideri ai României.

Academica BNR urmăreşte consolidarea dialogului dintre banca centrală, mediul economic instituţional şi comunitatea academică printr-o comunicare directă, având ca principal obiectiv o mai bună înţelegere din partea publicului a fenomenelor şi proceselor economico-financiare.

Parteneriatul dintre BNR, Consiliul Național al Rectorilor şi marile universităţi din România beneficiază de valoroasa implicare a Academiei Române, dar şi a altor instituţii importante din domeniul financiar-bancar românesc. Atragerea acestor parteneri într-un efort comun de creştere a nivelului de cultură financiară în România este menită, în opinia băncii centrale, să asigure formarea într-un ritm mai rapid şi în mod sustenabil, a competenţelor autentice de care are nevoie economia românească.

 

Citește și:

---> Cele Mai Bune Telefoane Sub 1500 Lei

---> Proiectul "Academia BNR 2017" este gazduit de UBB

 

Sursa: bnr.ro, news.ubbcluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook