Joburi de top in iulie pe platforma SmartDreamers

Scris de  Iul 25, 2014

Ești în căutarea unui job? Vei găsi ceea ce îți trebuie pe platforma de recrutare SmartDreamers, unde zilnic sunt postate oferte cu locuri de muncă disponibile în toată țara. Sunt sigură că te-ar ajuta o selecție a celor mai atractive oferte, astfel că echipa SmartDreamers a pregătit un top al joburilor adăugate săptămâna trecută pe www.smartdreamers.com. EEU Software, PepsiCO, Bitdefender, Mega Image, Ubisoft și multe altele angajează tineri profesioniști din toată țara, în diverse domenii de activitate.

Dacă nu ai deja cont, fă-ți acum! Completează-ți CV-ul și aplică la joburile care te interesează.

 

EEU Software pune la bătaie zece poziții de Java Developer la București. Dacă ești fluent în Engleză și ai cunoștințe de Java (J2SE, J2EE), SQL, HTML, JavaScript și Agile, acesta e jobul ideal pentru tine. Aplică acum pe SmartDreamers!

 

Cei de la PepsiCO angajează un Agent de vânzări/ Customer Representative la Timișoara. Dacă ai permis auto categoria B, orientare către rezultate, gândire analitică, eficiență interpersonală și abilități de negociere, aplică acum pe SmartDreamers!

 

Ubisoft angajează un Junior Reporting Specialist la București. Dacă ești masterand, ai 1-2 ani de experiență în analiza de business/HR, ai skill-uri analitice foarte bune, un spirit de analiză dezvoltat, ești orientat spre problemele clientului, cunoști foarte bine limba Engleză (Franceza e un avantaj) și ai o atitudine proactivă, acesta e jobul care ți se potrivește. Aplică acum!

 

Mondelēz caută tineri fără experiență! Programul de Internship plătit se întinde pe durata unui an, timp în care îți vei dezvolta aptitudinile în domeniul Vânzărilor. Aplică acum pe SmartDreamers, recrutarea se face la nivel național.

 

Cei de la SCC Services România așteaptă cât mai mulți tineri candidați pentru programul de Internship FR Post Sales, la Iași și Bacău. Dacă ești atent la detalii, ai o atitudine pozitivă, cunoști limba Franceză foarte bine, precum și MS Office, aplică acum!

 

La Cluj-Napoca e nevoie de un Manager & Team Asisstant la SAP România. Pentru acest job e important să ai minimum un an de experiență administrativă și profesională. În plus, e necesar să fii o persoană creativă, să ai cunoștințe bune de operare PC (Excel, Word, PowerPoint), precum și de Engleză și Germană.

 

Vrei să lucrezi la Mega Image? Acum ai șansa, întrucât compania are nevoie de cinci Consilieri de Vânzări (vinuri și gastronomie) la București. Pentru aceste poziții, Mega Image caută persoane pasionate de vinuri și gastronomie, motivate, orientate spre nevoile clientului, atete la detalii și cu spirit organizatoric, având cunoștințe de operare PC, cunoștințe cel puțin la nivel conversațional de limba Engleză și cu studii medii finalizate.

 

Încheiem Topul Joburilor din săptămâna precedentă cu cei de la Bitdefender, aflați în căutarea unui Legal Advisor la București. Dacă ești licențiat în Drept, ai minim trei ani de experiență în Administrație Legală (preferabil în high-teck), cunoști foarte bine limba Engleză, ești o persoană responsabilă și îți place lucrul în echipă, aplică la job pe SmartDreamers!

 

Te invităm să accesezi platforma SmartDreamers și să alegi unul din sutele de joburi disponibile, indiferent de domeniu. Sunt șanse foarte mari să găsești ceea ce cauți!

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook