A fost lansat un nou program de burse de cercetare si formare postuniversitara si postdoctorala la UBB

Scris de 

Agenția de Credite și Burse de Studii a lansat programul de burse de cercetare şi formare postuniversitară şi postdoctorală „Vasile Pârvan” la Accademia di Romania din Roma şi „Nicolae Iorga” la Istituto Romeno di Cultura e Ricerca Umanistica din Veneția.

 

Bursele “Vasile Pârvan” și “Nicolae Iorga” se acordă pentru următoarele domenii: istorie și știinţe sociale, arheologie, arhivistică, biblioteconomie, filologie clasică și modernă, istoria artei și arhitectură, literatură și studii literare, arte, știinţe economice și știinţe exacte. Sunt eligibili studenții masteranzi, doctoranzi și post-doctoranzi.

 

Data limită pentru depunerea candidaturilor este 6 mai 2016, iar informații suplimentare despre aceste burse se pot obține de pe site-ul Agenției de Credite și Burse de Studii: http://www.roburse.ro/burse-parvan-iorga.php.

 

Sursa: news.ubbcluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.