SmartDreamers - cea mai buna platforma cu joburi pentru tinerii din România

Scris de  Mar 15, 2014

Ești în căutarea unui loc de muncă permanent sau temporar? A unui internship sau freelance? SmartDreamers este răspunsul la toate nevoile tale, deoarece acesta oferă cele mai multe joburi pentru tinerii din România. Indiferent de experiența avută, dacă ai între 18 și 30 de ani, noua platformă de recrutare SmartDreamers îți oferă cele mai mari șanse de angajare, pe un domeniu care te interesează, te atrage sau ți se potrivește.

În primă instanță, pe site-ul smartdreamers.com se așteaptă înscrierea a peste 150.000 de tineri, indiferent de vârstă și experiență. Fii unul dintre ei și vei putea alege din câteva sute de locuri de muncă din toată țara, de la diverse companii, multe dintre ele de renume internațional (de exemplu: EA Sports, Nestle, Procter&Gamble, Bosch, Millennium Bank, Ubisoft, Evoline etc). SmartDreamers reprezintă mai mult decât o platformă de joburi. Echipa te va ajuta să te dezvolți atât pe plan personal, cât și profesional, să îți modelezi viitorul în funcție de personalitate. Altfel spus, să ”visezi inteligent”.

 

Pe platforma online vei găsi sfaruri utile, interviuri cu tineri care au cunoscut succesul în diverse domenii de activitate, dar și cu reprezentanții companiilor aflate în căutare de candidați tineri, blogul smartdreamers.com/blog te desăvârșește din punct de vedere profesional și te apropie de angajator (și viceversa).

 

Acum e momentul să te înscrii pe smartdreamers.com, să îți completezi CV-ul și să începi să-ți clădești viitorul!!! De ce? Pentru că platforma de recrutare smartdreamers.com simplifică selecția candidaților pentru companii. Pe baza algoritmului Talent Match, fiecare candidat care aplică la un job primește automat o notă de eligibilitate de la 1 la 10, notă calculata pe baza a peste 40 de variabile. Tinerii cei mai potriviți pentru fiecare job vor fi primii în lista candidaților. Altfel spus, companiile sunt ajutate să-și găsească cei mai buni candidați pentru joburile puse la bătaie.

 

 SmartDreamers reprezintă o soluție pentru tinerii aflați în cautare de joburi, aceștia fiind un segment reprezentativ al forței de muncă disponibile, dar cu reale probleme de angajare. Conform datelor ANOFM, peste 130.000 de tineri din România au dificultăți în găsirea unui loc de muncă potrivit aspirațiilor și experienței lor. La finele trimestrului al III-lea din 2013, tinerii cu vârsta până la 24 de ani reprezentau 23,2% din totalul șomerilor la nivel național. Acestora li se adaugă studenții, precum și cei care nu s-au înregistrat ca şomeri, astfel că cifrele reale sunt mult mai mari.

 

 Atât candidații, cât și companiile, au început deja să se înscrie pe platforma smartdreamers.com. Indiferent de județ, localitate, domeniu de activitate și experiență, mii de tineri români aflați în căutarea unui job au parte acum de o șansă nouă, reală, pentru o carieră de succes.

 

Echipa SmartDreamers 5

Ultima modificare Sâmbătă, 15 Martie 2014 14:39
Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.