200.000 de euro pentru un proiect de evaluare a tezelor de doctorat

Scris de 

Ministerul Educaţiei Naţionale va organiza, în aprilie, o licitaţie pentru achiziţionarea serviciilor de consultanţă pentru managementul proiectului "Sisteme moderne de preluare, evaluare şi informare a tezelor de doctorat şi licenţă în mediul universitar", valoarea contractului fiind de 850.000 de lei fără TVA. Potrivit unui anunţ publicat pe e-licitatie.ro, MEN organizează o licitaţie deschisă pentru achiziţionarea serviciilor de consultanţă pentru managementul proiectului "Sisteme moderne de preluare, evaluare şi informare a tezelor de doctorat şi licenţă în mediul universitar".

 

Proiectul are ca obiective principale optimizarea şi consolidarea proceselor instituţionale, prin crearea unui cadru procedural unificat al evaluării pentru învăţământul universitar şi post-universitar, precum şi pentru procesele de evaluare şi monitorizare a cadrelor din domeniul învăţământului.

 

În cadrul proiectului, urmează să se realizeze un studiu cu privire la procedurile existente şi acoperirea acestora pentru fluxurile de lucru definite, inclusiv identificarea problemelor existente şi propuneri de îmbunătăţire. Proiectul mai prevede studii privind găsirea unor instrumente moderne de sprijinire a procesului de depunere a lucrărilor de licenţiere, identificare a plagiaturilor, gestionarea procesului de evaluare şi informare cu privire la rezultatul evaluării şi optimizarea fluxurilor de lucru, generarea unui cadru procedural nou şi a unor instrumente specifice. Anunţul implică un contract de achiziţii publice.

 

Potrivit caietului de sarcini, este vorba despre un contract de achiziţionare de servicii de consultanţă în managementul proiectului, cod CPV 72224000-1, valoarea estimată fără TVA fiind de 850.000 de lei. Durata contractului este de 14 luni începând de la data atribuirii, criteriul de atribuire al acestuia fiind oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic. O

fertele vor fi deschise în 3 aprilie, ora 12.00, termenul limită pentru primirea acestora sau a cererilor de participare fiind în aceeaşi zi la ora 10.00.

 

 

 

sursa: edumanager.ro

sursa foto: dublin.studenty.me

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.