Participa la concursul „Dream. Plan. Achieve!” si poti castiga o invitatie la trainingul „Facand imposibilul posibil. Stiinta realizarii”

Scris de 

Cum ar fi daca ai avea viata pe care ti-o doresti? Cum ar fi sa transformi imposibilul in posibil? Vrei sa afli cum poti depasi obstacolele care te impiedica sa iti indeplinesti obiectivele? Care este visul tau? Cum arata viata pe care ti-o doresti? Cum ar fi daca acest vis ar deveni realitate?

Participa la concursul Dream. Plan. Achieve! si poti castiga o invitatie la trainingul Făcand imposibilul posibil. Stiinta realizarii, organizat de InnerLook in perioada 22-23 ianuarie 2015. Astfel, vei avea sansa sa inveti cum sa iti transpui visele in obiective SMART si, mai ales, cum sa le indeplinesti.

 

Pentru a castiga invitatia la training, spune-ne care este cel mai important obiectiv pe care doresti sa il realizezi si de ce si, de asemenea, care sunt principalele tale 3 puncte tari (care te ajuta) si puncte slabe (care te impiedica) sa realizezi ceea ce iti propui. De asemenea, este necesar sa-ti completezi CV-ul pe platforma (Raspunsul la intrebare este limitat la 3.000 de caractere).

 

Criterii de selectie: motivatia participantului si beneficiul real pe care il va avea in urma participarii la training. Poti avea sansa sa te faci remarcat(a) in fata managerilor de top care vor participa la training.

 

InnerLook ofera si servicii de recrutare, asadar, participand la acest concurs, pe langa oportunitatile de networking cu managerii participanti, vei avea si ocazia sa te faci remarcat(a) in fata unor recruiteri profesionisti, care te pot ajuta sa iti transformi visul in realitate.

 

Vrei să te informezi mai mult despre InnerLook și noua platformă de recrutare JobRight Careers?? Toate informațiile sunt la un click distanță, citește articolul nostru: InnerLook anunta lansarea unei platforme de recrutare noua si inovatoare: „JobRight Careers”

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook