5 destinații studențești pentru mini-vacanță

Scris de 

Cu siguranță, vacanța ți-a adus și un chef nebun de a evada din universul supărător al cursurilor și al stresului provocat de examene. Campuscluj te ajută și acum, oferindu-ți principalele oferte care se află zilele acestea în atenția tuturor doritorilor de o mini-vacanță care să le încarce bateriile pentru următoarele luni de școală.

   Sejur de lux la ski la SINAIA!

 4 zile / 3 nopti de cazare pentru 2 persoane cu doar 229 RON in loc de 450 RON numai la PENSIUNEA LUCY de 5 margarete! SINAIA - destinația ideala pentru vacanța perfecta! Voucher valabil pana pe 31 martie 2013!

 Află aici cum poți să intri în posesia voucher-ului:

 

   Două zile minunate de vacanță la VATRA DORNEI

 Relaxare departe de zgomotul orașului, la VATRA DORNEI! Cazare 3 zile/2 nopti pentru 2 persoane cu doar 79 RON in loc de 160 RON la Pensiunea KARELIA 3 stele! Distracție cât încape cu 51% reducere! Vouchere valabile pana pe 31 martie!

Află aici cum poți să intri în posesia voucher-ului:

 

  BUSTENI, lux si relaxare

 Fii select, rafinat si iscusit, doar 160 Lei in loc de 300 Lei/ 350 Lei pentru cazare o noapte 2 persoane cu mic dejun inclus, acces gratuit la sauna, wi-fi, parcare, foisor LA Pensiunea Casa Freya, 4 stele. Oferta valabila doar cu voucherul de 15 Lei.  

Află aici cum poți să intri în posesia voucher-ului:

 

   Nu rata SIGHISOARA!

  119 lei/camera dubla/2 nopti de cazare, 2 persoane la Pensiunea San Gennaro Centru SAU Pensiunea San Gennaro Cetate la alegere in perioada 06 februarie - 24 aprilie!  Descrierea promotiei:  vă stau la dispozitie 28 locuri de cazare, in camere elegante;  In pensiunea de pe malul tarnavei  - 3 apartamente de 4 locuri, dotate cu bucatarie complet echipata  - 3 camere duble

Află aici cum poți să intri în posesia voucher-ului:

 

Sejur la munte: POIANA BRAȘOV

  Fiind amplasat in centrul statiunii Hotel Condor 4**** va ofera o reducere de 59%. Doar 360 RON pentru 2 persoane in camera dubla, timp de 3 nopti + mic dejun continental.

Achizitioneaza voucherul de 14 RON pentru a beneficia de ofertă aici:

 

Sursa foto: mdbhayes.wordpress.com

Tu unde mergi în vacanța aceasta? Mai știi și alte locații cu mega-reduceri? Spune-ne și nouă!

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii. Este permisa folosirea codului HTML.

VPS  SSD

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook