Programul „Banca de alimente” a inceput. Doneaza si tu!

Scris de  Noi 26, 2015

Departamentul de Comunicare, Relaţii Publice şi Publicitate din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării (FSPAC) a UBB, organizează „Banca de alimente FSPAC”. Programul face parte din cea de-a V-a serie de campanii de responsabilitate şi implicare socială, sub titlul „Studenţii de la CRPP din cadrul FSPAC, UBB, pentru comunitate” şi este organizat în parteneriat cu Crucea Roşie, filiala Cluj-Napoca.

 

„Banca de alimente FSPAC″ este un proiect inovativ, inclus în seria campaniilor anuale desfăşurate în cadrul cursului de CSR (Corporate Social Responsability) coordonat de lect. dr. Veronica Ilieş. Astfel, în perioada 23 noiembrie 2015 – 04 decembrie 2015, în intervalul orar 10.00-16.00, în holul FSPAC (str. Traian Moşoiu nr.71), se va derula „Banca de alimente FSPAC″, în cadrul căreia doritorii vor putea dona alimente neperisabile pentru familii nevoiaşe.

 

Prin intermediul cursului de Responsabilitate socială corporatistă (CSR) se urmăreşte implicarea studenţilor în campanii de CSR, ce se vor axa, în acest an, pe subiecte de alimentaţie, nutriţie, sănătate fizică şi psihică.

 

„Prin evenimentele pe care studenţii le vor implementa în oraşul Cluj-Napoca dar şi prin implicarea cadrelor didactice şi a studenţilor, ne propunem să strângem alimente neperisabile ce vor fi apoi donate unor cazuri sociale, de către partenerul campaniei noastre, Crucea Roşie, filiala Cluj-Napoca″, a declarat lector. dr.  Veronica Ilieş, iniţiatoarea acestor campanii. 

 

Persoană de contact:

Coordonator proiect: Lector dr. Veronica Ilieş

Departamentul de Comunicare, Relaţii Publice şi Publicitate, FSPAC, UBB

Tel: 0745/147.703

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.