Idei de cadouri pentru EA de Craciun

Scris de 

Mai sunt cateva zile si intram in febra sarbatorilor de Craciun si conform traditiei, Mos Craciun aduce cadouri celor dragi. Daca ai ramas in pana de idei si vrei sa-ti impresionezi iubita, iata solutiile noastre : 

1. Bijuterii din margele

bijuterii din margele

Dintre toate bijuteriile pe care le poti cumpara, cele cu margele sunt printre cele mai elegante si deosebite. Pentru un plus de unicitate, alege un model handmade sau daca te pricepi poti achizitiona piesele si sa confectionezi tu colierul sau bratara. Pentru a beneficia de un pret redus alege sa cumperi margele online.

 

2. Parfum de lux

parfum de lux

Femeile aprecieaza parfumurile de calitate iar cu un astfel de cadou poti avea sarbatori fericite :) Misiunea e simpla daca ii cunosti preferintele, daca nu poti sa mergi pe intiutie si sa alegi o apa de toaleta din gama de lux : Dior, Dolce & Gabbana sau Gucci. Daca alegi varianta a 2 a asigura-te ca nu este alergica la anumite esente.

 

3. Uscator par

uscator de par

Daca vrei sa fie gata la timp pentru petrecerea de Craciun, ii poti cumpara un uscator de par profesional. Evident asigura-te ca nu are deja unul :) Alege un brand cunoscut gen Philips sau Bosch pentru ca va fi folosit des si nu vrei sa se strice dupa ce iese din garantie.

 

4. CD cu artistul/formatia favorita

cd cu muzica

Toata lumea apreciaza muzica buna, asadar poti opta pentru un CD cu artistul/formatia ei preferata. Se va gandi la tine de fiecare data cand il va asculta si ai putea sa ii lasi un mesaj frumos in interior. 

 

5. Inel de logodna

inel logodna

Surpriza absoluta pentru o femeie este sa fie ceruta de sotie. Daca ea este aleasa inimii, cumpara-i un inel de logodna. Daca tot faci un gest frumos, nu te zgarci pentru ca este un moment foarte special si orice chinezarie ieftina poate strica momentul. 

 

Astea ar fi cateva idei de cadouri cu care poti impresiona orice doamna sau domnisoara in aceasta perioada. Desi se spune ca doar gestul conteaza, cand vine vorba de femei ai face bine sa fie un gest frumos :) Inspiratie la cumparaturi si Sarbatori Fericite!

 

Sursa foto : noihirek.hu

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.