Gradina Botanica gazduieste o expozitie temporara de fluturi exotici

Scris de 

Grădina Botanică „Alexandru Borza” va găzdui, în perioada 8-20 decembrie 2017, o expoziție temporară de fluturi exotici, organizată cu ocazia inaugurării noii sere de plante insectivore. Accesul în noua seră va fi posibil în grupuri de maximum 25 persoane la fiecare 15 minute, în intervalul orar 10.00 – 16.30, pe baza biletului de intrare în Grădina Botanică.

 

Evenimentul este organizat de Facultatea de Biologie și Geologie a Universității Babeș-Bolyai, împreună cu Departamentul de Taxonomie și Ecologie, Departamentul de Biologie și Ecologie al liniei maghiare, respectiv Societatea Ornitologică Română și este coordonat de către dr. Cristina Craioveanu și dr. Macalik Kunigunda.

 

Proiectul este finanțat prin Fondul de Dezvoltare Instituțională 2017, Domeniul 4, Cod proiect 0068, coordonat de conf. dr. Markó Bálint, prorectorul UBB responsabil cu linia de studii în limba maghiară, extensiile, relaţia cu universităţile maghiare şi asigurarea calităţii. Pentru mai multe detalii vă invităm să accesați pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/gradina.botanica.al.borza/ 

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.