5 filmulete despre educatie sexuala din anii '60

Scris de 

Ca și cum educația sexuală nu ar fi destul de stânjenitoare, cei care au făcut aceste filmulețe în anii '50-'60 au reușit să accentueze acest sentiment și să inhibe și mai mult informarea în rândul tinerilor, promovând niște idei exagerate și/sau homofobice. De la stânjenitor la amuzant, iar apoi la îngrijorător, în câteva minute de vizionat am rămas fără cuvinte.

1. Prins cu „mâța-n sac”

Bietul Ricky, cu ochii lui scânteietori, se trezește cu „chef de viață”, când mama lui foarte hotărâtă intră în cameră fără să bată la ușă, prinzându-l asupra faptului. Vă las pe voi să vedeți reacțiile:

 

2. „Gonoreea nu e mai rea decât o răceală!”

Acesta este un filmuleț din 1942 făcut de către Departamentul de control al bolilor venerice SUA. Sfaturile lui amuzante, te amuză și pe tine? :P

 

3. Băieți aveți grijă!

Un filmuleț anti-gay din 1950 în care sloganul era: „homosexualitate este o boală, o boală mintală”. Tânărul Jimmy și-a intersectat drumul cu Ralph homosexualul și iată ce a pățit:

 

4. Profesorul de sport știe tot

O descriere ar fi insuficientă, va las pe voi să vă documentați:

 

5. Educație sexuală pentru fete

Un tată mai înspăimântător ca acesta nu cred că am văzut...

 

Sursa foto: everybodygoods.com

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.