5 filmulete despre educatie sexuala din anii '60

Scris de 

Ca și cum educația sexuală nu ar fi destul de stânjenitoare, cei care au făcut aceste filmulețe în anii '50-'60 au reușit să accentueze acest sentiment și să inhibe și mai mult informarea în rândul tinerilor, promovând niște idei exagerate și/sau homofobice. De la stânjenitor la amuzant, iar apoi la îngrijorător, în câteva minute de vizionat am rămas fără cuvinte.

1. Prins cu „mâța-n sac”

Bietul Ricky, cu ochii lui scânteietori, se trezește cu „chef de viață”, când mama lui foarte hotărâtă intră în cameră fără să bată la ușă, prinzându-l asupra faptului. Vă las pe voi să vedeți reacțiile:

 

2. „Gonoreea nu e mai rea decât o răceală!”

Acesta este un filmuleț din 1942 făcut de către Departamentul de control al bolilor venerice SUA. Sfaturile lui amuzante, te amuză și pe tine? :P

 

3. Băieți aveți grijă!

Un filmuleț anti-gay din 1950 în care sloganul era: „homosexualitate este o boală, o boală mintală”. Tânărul Jimmy și-a intersectat drumul cu Ralph homosexualul și iată ce a pățit:

 

4. Profesorul de sport știe tot

O descriere ar fi insuficientă, va las pe voi să vă documentați:

 

5. Educație sexuală pentru fete

Un tată mai înspăimântător ca acesta nu cred că am văzut...

 

Sursa foto: everybodygoods.com

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.