7 super staruri ale muzicii electronice vin la Untold 2017!

Scris de 

Afrojack, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell şi Martin Garrix îşi ţin promisiunea făcută fanilor şi revin la UNTOLD. Impresionaţi de atmosfera UNTOLD, dar şi de energia fanilor festivalului, Axwell & Ingrosso şi Steve Aoki vor fi prezenţi pentru prima dată la Cluj-Napoca şi se alătură celor 5 superstaruri care au scris deja pagini numeroase în povestea UNTOLD.

Cei mai buni DJ ai lumii sunt primele 7 stele anunţate din line-up-ul UNTOLD 2017. Iar surprizele nu se opresc aici. Alte staruri internaţionale, a genurilor live acts, tehno, drum&bass, house, vor fi prezente pe scenele festivalului, în total, aproape 200 dintre cei mai buni artişti.

PRIMELE 7 STELE UNTOLD 2017

AFROJACK este nerăbdător să ajungă din nou la UNTOLD. DJ-ul olandez a fost la ediţia din 2016 şi a rămas impresionat de căldura şi nebunia frumoasă a fanilor din România. 

AXWELL & INGROSSO sunt doi DJ suedezi, fondatori ai trupei Swedish House Mafia. Ei vin pentru prima dată în România, în formula actuală, şi ajung pentru prima dată la Cluj-Napoca pe scena principală a festivalului UNTOLD.  

Armin van Buuren se intoarce pe aceeasi scena pe care in 2016 a stat mai mult de cinci ore. Zorii zilei l-au surprins pe dj-ul olandez atat de mult iubit de fanii UNTOLD in tricoul echipei nationale a Romaniei.

DJ-ul numarul unu al planetei, Martin Garrix se intoarce la UNTOLD. In 2016, artistul a pasit pentru prima data in Romania si a ramas impresionat de publicul si de atmosfera UNTOLD. 

Si Hardwell a gustat din atmosfera Untold pentru prima data, la editia din 2016 si s-a simtit incredibil In Romania si alaturi de fani. Drept dovada, a ales ca in timpul concertului sa poarte tricoul echipei nationale de fotbal a Romaniei cu mesajul “UNITED”. 

Dimitri Vegas & Like Mike au bifat toate editiile festivalului UNTOLD si vor fi prezenti si in 2017 pe mainstage UNTOLD ARENA. 

Steve Aoki vine pentru prima data la festivalul UNTOLD. Artistul este mereu headlineri la marile festivaluri. Steve Aoki este un DJ si un producator de muzica electro house si a avut colaborari cu artisti ca Will I Am, Afrojack, LMFAO, Iggy Azalea, Lil Jon. 

A TREIA RUNDA DE ABONAMENTE UNTOLD 2017

UNTOLD scoate la vanzare, luni, 23 ianuarie, ora 18.00, 10.000 de abonamente si bilete de o zi pentru editia 2017.  Abonamentele vor putea fi achizitionate la pretul de 385 de lei plus taxe, biletele de o zi la 200 de lei plus taxe iar abonamentele VIP la 800 de lei plus taxe. Acestea pot fi achizitionate de toti fanii festivalului. Pretul final al abonamentului va fi de 550 de lei plus taxe, a biletelor de o zi, 200 de lei plus taxe iar a abonamentelor VIP 1100 plus taxe.

Porţile tărâmului plin de magie ale regatului UNTOLD se vor deschide pentru a treia oară la Cluj-Napoca în perioada 3-6 august 2017. Mai multe informatii pe www.untold.com.

 

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.