Cariera de succes care ti se potriveste incepe la BookLand Evolution!

Scris de 

Când eşti tânăr îţi imaginezi că poţi schimba lumea şi că toate uşile îţi sunt deschise. În realitate afli fie că nu ţi se potriveşte jobul descris de părinţii tăi ca fiind ideal, fie că nu ai (încă) abilităţile necesare pentru a profesa. Vrei câteva indicii pentru  o viaţă cel puţin decentă? Atunci vino şi află care sunt pârghiile către succes de la personalităţi, ale căror nume au ecou în România, în cadrul celei de-a doua ediţii a Conferinţelor practice pentru tineri BookLand Evolution!

Pentru că anul trecut Conferinţele s-a bucurat de un real succes, anul acesta se va organiza cea de-a doua ediţie a Conferinţelor practice pentru tineri BookLand Evolution, care se desfăşoară în 23 de oraşe pe parcursul a 120 zile!

 

Conferinţele practice pentru tineri BookLand Evolution încep pe 9 martie ora 18:00 la Academia de Studii Economice din Bucureşti, unde tinerii sunt invitaţi să participe GRATUIT de luni până vineri, în intervalul orar 18:00-21:00. Liceenii şi studenţii vor fi grupaţi pe serii şi se vor organiza conferinţe separate pentru fiecare. În fiecare seară vor fi prezenţi min 6 speakeri, iar printre sutele de personalităţi pe care tinerii le pot întâlni anul acesta se numără: Camelia Sucu, Florin Grozea, Lucian Mândruţă, Iulian Comanescu, Luana Ibacka, Mihaela Tatu, Mirela Bucovicean, Vintilă Mihăilescu şi mulţi alţi invitaţi-surpriză.

 

Succesul unei cariere nu înseamnă ani de experienţă, ci ce anume ai învăţat în acei ani. Timpul devine relativ când informaţia este preţioasă. Astfel că informaţiile culese de-a lungul unei cariere de cei 800 speakeri implicaţi în proiect vor fi puse transparent la îndemâna liceenilor şi studenţilor.

 

După conferinţele din Bucureşti, BookLand Evolution va continua în Ploieşti, Braşov, Sibiu, Alba Iulia, Târgu Mureş, Cluj, Baia Mare, Satu Mare, Oradea, Arad şi Timişoara. Apoi, după pauza binemeritatei vacanţe de vară (când au loc Taberele Coolturale), reîncepe în forţă: Bucureşti, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Craiova, Buzău, Constanţa, Tulcea, Brăila, Galaţi, Focşani, Bacău, Iaşi.

 

Cum teoria te informează şi practica îţi demonstrează, BookLand Evolution îţi pune la dispoziţie site-ul inPractica.ro, o platformă unde poţi găsi oportunităţi de practică, internship, traineeship,  part time jobs şi voluntariat, prin intermediul cărora îţi poţi perfecţiona abilităţile, poţi dobândi cunoştinţe practice, având astfel şansa de a-ţi defini obiectivele viitoarei cariere. În plus, ai oportunitatea de a interacţiona cu o serie de companii care te pot forma în vederea angajării. Astfel, poţi găsi mai repede cheile către „uşile” relevante în cariera ta, pentru că noi credem în tine şi în forţa ta de a schimba. Mai multe detalii pe http://book-land.ro/conferinţeţe.

 

Sursa: edu-news.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

articoleplatite.ro

Lasă un comentariu

banner IARNA 300x600

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping