UBER a fost declarat nelegal pe raza judetului Cluj

Scris de 

Curtea de Apel Cluj a decis că serviciul UBER este nelegal pe raza județului Cluj pe motiv că acestea ar reprezenta un act de concurența neloială în raport cu activitatea prestată de către taximetriști. De altfel, asociațiile taximetriștilor clujeni au fost cele care au intentat proces celor de la UBER. Decizia nu este definitivă.

 

„Dispune încetarea şi interzicerea practicilor de concurenţă neloială desfăşurate de pârâtele SC U. S. R. SRL şi R. O. B.V, constând în furnizarea de servicii în domeniul transportului, implicând transportul de persoane fără deţinerea autorizaţiilor legale, pe raza Municipiului Cluj-Napoca”, se arată în minuta publicată de către Curtea de Apel Cluj.

 

Reprezentanții UBER spun că vor face apel la această decizie și că își doresc în continuare ca activitatea lor să fie reglementată în legislația românească: „Sute de mii de oameni din România se bazează pe Uber pentru drumurile lor zilnice și mii de șoferi câștigă un venit suplimentar prin parteneriatul cu noi. Suntem foarte dezamăgiți de această decizie și vom face apel. Așa cum a declarat și noul nostru CEO, Dara, este nevoie ca serviciile precum Uber să fie reglementate. Prin urmare, vom continua dialogul cu autoritățile, iar între timp facem pași proactivi către un model licențiat”.

 

Citeste si:

---> Incepe Street Food Festival cu mancare, filme outdoor si muzica buna

---> Studentii UTCN au urcat pe podium din nou la “Seismic Design Competition”

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.