Scoala de Vara in Demografia Istorica a ajuns la a treia editie

Scris de 

Centrul de studiere a Populaţiei şi European Historical Population Sample Network (EHPS-Net) organizează la Cluj, în perioada 24 – 31 mai 2015, a treia ediţie a Şcolii de Vară în Demografia Istorică.

Şcoala de vară se adresează studenţilor doctoranzi, cercetătorilor postdoctorali şi tinerilor cercetători din domeniul demografiei istorice, studiilor de populaţie, istorie a familiei. Aceasta are ca scop înţelegerea generală a proceselor şi fenomenelor demografice, din perspectivă istorică şi în context global. Numărul de locuri disponibile este de 20 şi nu se percepe taxa de înscriere, Universitatea Babeş-Bolyai asigurând costurile de cazare.

 

Cerinţele înscrierii la această şcoală de vară se rezumă la: buna cunoaştere a limbii engleze (cursurile se desfăşoară în limba engleză), un subiect de cercetare în demografie istorică/studii de populaţie/istoria familiei/istoria socială şi cunoştinţe elementare de statistică.

 

Aplicaţiile se trimit pe adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Acestea vor conţine: o scrisoare de motivație, care să reflecte legătura dintre domeniul de cercetare al aplicantului și specificul școlii de vară (o pagină); curriculum vitae, incluzând publicațiile aplicantului (două pagini). Cele două documente vor fi redactate în limba engleză. Acceptarea aplicației este urmată de un interviu prin Skype. Termenul limită pentru depunerea aplicațiilor este 1aprilie 2015. Interviurile vor fi programate în 21 și 22 aprilie. Rezultatele vor fi făcute publice înainte de 1 mai 2015.

 

Pentru detalii referitoare la program vizitați: http://www.ehps-net.eu/news/ehps-net-international-summer-school-historical-demography-introductory-course-0.

 

Sursa: news.ubbcluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.