Unde se cazeaza studentii clujeni cand viziteaza Bucurestiul

Scris de 

Bucurestiul este cel mai mare oras si principalul centru politic, administrativ, economic, financiar, bancar, educational, stiinţific si cultural din Romania. Universitatea din Bucuresti ia fiinta in anul in 1864 si de atunci atrage anul mii de studenti din toate colturile tarii.

 

Daca ai trecut cu bine de examenul de Bac si vrei sa te inscrii la facultate in Bucuresti, ai nevoie de un loc de cazare pana la deschiderea noului an universitar. Fiindca vorbim de capitala, locurile de cazare sunt pentru toate buzunarele si posibilitatile. Poti alege sa stai gratuit la o cunostinta, poti alege un hostel sau un unul din numeroasele hoteluri de 2 stele.

De ce sa stai la hotel in Bucuresti?

Daca nu ai alte posibilitati de cazare, cea mai buna solutie din punct de vedere al confortului si sigurantei este un hotel. Avand in vedere ca majoritatea studentilor ajung in Bucuresti cu trenul, multe hoteluri ieftine se gasesti in zona Gara de Nord.

 

Daca nu vrei sa platesti foarte mult pe o camera, iti recomanda un hotel de 2 stele in special din zona Gara de Nord. Moi am gasit multe oferte convenabile pe www.hotel-bucuresti.com. Spre exemplu preturile pentru un hotel gara de nord bucuresti incep de la 85 lei si pot ajunge pana la 150 lei.

 

De ce sa stai la Hostel in Bucuresti?

Hostelul este varianta de cazarea cea mai ieftina pentru tineret. Preturile pentru un pat sunt de la  8 euro pe noapte dar diferenta fata de un hotel este destul de mare. Va trebui sa imparti baia cu inca cel putin 3 oameni. Deasemeni poti avea ghinionul sa dai peste cineva care are o problema cu sforaitul. Pretul foarte mic este singurul avantaj pentru a alege un hostel in dauna unui hotel.

 

De ce sa stai la o cunostinta in Bucuresti?

Evident ca cea mai convenabila varianta din punct de vedere financiar este sa dormi la o cunostinta, ruda, prieten etc. Dezavantajul ar fi faptul ca Bucurestiul este un oras mare, iar deplasarea intr-un oras necunoscut poate fi ceva mai dificila. Nu mai punem la socotoala faptul ca nu prea poti veni la ore prea tarzii din oras pentru ca nu vei fi privit cu ochi buni.

 

Ce poti vizita in Bucuresti?

 

1. Palatul Parlamentului - A 2 a cea mai mare cladire a unui parlament din Europa dupa Palatul Buckingham, Palatul Parlamentului este cea mai vizitata cladire din Bucuresti.

 

2. Muzeul Taranului Roman - include cea mai bogata colectie de obiecte traditionale din Romania

 

3. Centrul Istoric -  una cele mai indragite si cochete zone din Bucuresti, un loc impanzit de cladiri construite in stil neoclasic si neobaroc, la parterul carora vei gasi numeroase terase ademenitoare, cafenele, restaurante si magazine.

 

4. Parcul Herastrau - aici te poti plimba cu vaporasul, barca sau hidrobicicleta, poti juca tenis sau poti vizita Acvariul Herastrau. 

 

5. In Muzeul de Istorie Naturala Grigore Antipa vei gasi peste 2 milioane de exemplare de nevertebrate si vertebrate.

 

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.