Daca citesti in mijloacele de transport in comun, vei circula gratuit

Scris de 

Salonul de Carte Bookfest revine la Cluj-Napoca, cu această ocazie, organizatorii au gândit ceva inedit, astfel, toți cei care vor circula vineri, 6 septembrie 2019, cu mijloacele de transport în comun din municipiu, o vor putea face gratuit dacă citesc o carte în autobuz, troleibuz sau tramvai. Gratuitatea se aplică pe toată durata zilei și numai călătorilor care citesc o carte tipărită.

 

La Salonul de Carte Bookfest vor fi prezente peste 20 de edituri din întreaga țară, dar și distribuitori de carte, jocuri și materiale educaționale. Evenimentul se va desfăşura în perioada 5 – 8 septembrie 2019, în Centrul Cultural Casino din Parcul Central.

 

Cei pasionaţi de lectură vor putea alege din peste 10.000 de volume, pentru toate vârstele şi vor beneficia de reduceri substanțiale, care pot ajunge și la 70% față de prețul de pe copertă. Intrarea este liberă atât în cadrul Salonului de Carte, cât și la toate evenimentele programate pe durata acestuia.

 

Citeste si:

---> Noi linii ale transportului public in comun la Cluj din septembrie

---> Mai multe taxiuri electrice pe strazile din Cluj–Napoca

 

Sursa foto: descopera.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.